Magazin
47 ogledov

Dobrodošli na adrenalinski vožnji v kinematografih Cineplexx

cineplexx Žurnal24 main
"Dirkanje je umetnost. Dirkanje s strastjo pa vrhunska umetnost," je na kratko sporočilo filma Želja po hitrosti (Need for Speed). Izjemno priljubljena serija istoimenskih računalniških iger je zdaj dobila še filmsko različico, pod katero se kot režiser podpisuje Scott Waugh. Na predpremieri 15. marca z začetkom ob 19.30 v kinematografih Cineplexx v Kranju, Kopru, Celju, Mariboru, Murski Soboti in Novem mestu Večer za moške z darili in privlačnimi nagradnimi igrami.

Posebej adrenalinsko bo v Kranju, kjer obiskovalce čaka avtomobilski spektakel. Parkirišče pred nakupovalno-zabaviščnim centrom Planet Tuš bo avtomobilski klub GaS Tuning Team med 15.00 in 19.00 spremenil v galerijo superšportnih in predelanih jeklenih konjičkov, manjkali pa ne bodo niti avtomobilsko driftanje in akrobacije na motorju ter nastopi didžejev.

Najvztrajnejše po predpremieri vabimo tudi na after party v Disco Planetu Tuš v Kranju, Kopru in Mariboru.

Kako je, če rešujete čast in izvajate maščevanje za volanom, je tema filma Želja po hitrosti (Need for Speed), ki je nastal po predlogi izjemno priljubljenih istoimenskih računalniških igric. Pod režiserskih vodstvom Scotta Waugha, ki je med drugim sodeloval pri filmih Gospod in gospa Smith ter Vsemogočni Bruce, spremljamo zgodbo Tobeyja (Aaron Paul), ki je v zaporu pristal zaradi objestnosti in malomarnosti Dina (Dominic Cooper). Ta je s svojo neodgovorno vožnjo povzročil smrt Tobeyjevega prijatelja. Maščevanje sledi v obliki divje vožnje po ZDA, ki se sprevrže v neusmiljeni obračun na življenje in smrt. V filmu igrajo tudi Scott MescudiImogen Poots, Dakota Johnson ...

V kinematografih Cineplexx v Kranju, Kopru, Celju, Mariboru, Murski Soboti in Novem mestu pripravljajo predpremiero Želje po hitrosti, ki bo dvignila adrenalin. Poimenovali so jo Večer za moške, saj bo prinesla obilo užitka predvsem njim, zgodila pa se bo 15. marca. Goste bodo razvajali z energijskimi pijačami Sexes in brezplačnim izvodom revije Avto+Šport. Pred predvajanjem filma bo v vsakem kinematografu ob 19.30 potekalo nagradno žrebanje za računalniško igrico Želja po hitrosti ter 4 (v Kranju celo 5!) predplačniške kartice Petrol Klub z dobroimetjem 40 evrov, v Kranju pa bomo dodatno osrečili nekoga tudi z preobrazbo avtomobila, za kar bosta poskrbela www.izberi-barvo.si in Elmoplast.

Še prav posebej adrenalinsko pa bo v Kranju. Parkirišče pred nakupovalno-zabaviščnim centrom Planet Tuš bodo že ob 15. 00 s svojo glasbo napolnjevali didžeji, z njo bodo pospremili tudi edinstveni avtomobilski spektakel. Avtomobilski klub GaS Tuning Team bo parkirišče spremenil v galerijo superšportnih in predelanih jeklenih konjičkov.  Njihove predstavitve bodo potekale ob 16.30 in 18.00, največ adrenalina pa bodo ob 16.00, 17.30 in 18.45 dvignili avtomobilsko driftanje in motoristične akrobacije kaskaderjev.

Tekmovali bodo lahko tudi obiskovalci in obiskovalke, ki so še kako dobrodošle na Večeru za moške. Pri blagajni kinematografa Cineplexx se bodo namreč lahko preizkusili na igralnih konzolah v nori dirki Želja po hitrosti.  

Večer za moške se bo ob 22.00 v Disco Planetu Tuš v Kranju, Kopru in Mariboru zaključil z after partyjem.

Pa še opozorilo: ne izvajajte avtomobilskih vragolij, ki jih boste občudovali v filmu.