Magazin
37 ogledov

Facebook kriv za tretjino ločitev

facebook Shutterstock
Facebook zmore veliko, povezuje prijatelje in družine, pomaga poiskati stare znance in sošolce, po zadnjih podatkih pa zaradi njega razpadajo celo zakoni.

Glede na podatke spletne strani Divorce-Online je Facebook kriv za tretjino ločitev v Veliki Britaniji, poroča Daily Mail. Število razpadov ljubezenskih razmerij in ločitev, ki jih zakrivi Facebook, hitro raste, pravijo odvetniki Divorce-Online. Facebook uporabnika zlahka zavede na "napačna pota", saj je skušnjava včasih preprosto prevelika.

Pripomoček za flirtanje

Facebook je po mnenju mnogih popoln pripomoček za flirtanje. Ljubosumni in sumničavi partnerji Facebook uporabljajo za vohunjenje in iščejo dokaze o flirtanju in morebitnem varanju, to pa hitro pripelje do ločitve, dodajajo odvetniki. Razlog naj bi tičal tudi v tem, da si partnerji različno predstavljajo, kje so meje dovoljenega. Od nedolžnega klepeta do razmišljanja o skoku čez plot pa ni daleč, pravijo strokovnjaki.

Komentarjev 1
  • BUČKO 19:10 12.januar 2012.

    to definitivno drži. Čedalje več je tega. tudi pri nas se je nekaj podobnega zgodilo, sicer ni bil kriv FB, ampak spletna klepetalnica.