Magazin > Film & Glasba & TV
113 ogledov

2Cellos naredil veliko reklamo Hrvaški

Zlati rt na Braču
2Cellos je danes objavil novi spot, ki ga je posnel na prelepi plaži Zlati rt na otoku Braču.

Spot je režiral Darko Drinovac, duet pa je zaigral prpoznavno skladbo "Chariots Of Fire", ki so jo Vangelis napisali in posneli za istoimenski film iz leta 1981. 

Kot tudi nekateri drugi video spoti, je tudi ta video prekrasna razglednica in promocija hrvaškega Jadrana. 

Slovensko-hrvaški duo 2Cellos, ki ga sestavljata Luka Šulić in Stjepan Hauser, sta aprila razveselila tudi slovensko publiko in na noge dvignila vso dvorano na koncertu v Stožicah v Ljubljani.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • zipo 21:11 16.junij 2017.

    če je Slovensko-hrvaški duo 2Cellos, ki ga sestavljata Luka Šulić in Stjepan Hauser, zakaj ta kurčev Žurnal hvali samo z malo napisano hrvaško??? Nikol pa niste hvalili nečesa od 2Cellos, ko so kaj nardili v Sloveniji!!!

  • Papaja Popi 18:33 16.junij 2017.

    Prav res mi je vseeno !Ali je treba vedno lesti v rit tem hrvatarjem, ko veš, da bi te najraje utopili v žlici vode ?

  • marialorca 18:33 16.junij 2017.

    Zlatni rat sem prvič videl, ko sem imel 23 let, zdaj je videti drugačen, ga je narava preoblikovala. 2Cellos sta fantastična, Dalmatincem reklamo privoščim. Se vprašam, kaj je z našimi turizmom, da si nekaj podobnega ne privoščijo za prikaz Slovenije. ...prikaži več Če samo zadnja dva prenosa Tour of Slovenia (lahko na EUROSPORT 2) pogledamo, vidimo, da je Slovenija vsaj tako lepa kot Francija na Tour de France ... BRAVO RTV SLO, ker ste prikazali, kako se lahko Slovenija turistično prodaja.