Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Amazon snema TV-serijo

John Goodman Žurnal24 main
Amazon vstopa na trg filmske produkcije z Goodmanom.

Potem ko je spletni ponudnik filmov in serij z odlično sprejeto nadaljevanko House of Cards dokazal, da z lastno produkcijo lahko mirno konkurira največjim televizijskih mrežam, se mu namerava v kratkem pridružiti največja spletna trgovina na svetu Amazon. Pilot za serijo Alpha House je bil posnet prejšnji mesec v New Yorku, glavno vlogo v njej pa so zaupali Johnu Goodmanu, ki se mu bo v kameo vlogi v pilotu pridružil Bill Murray.

Amazon z Alpha Housom postaja dejaven člen pri evoluciji Hollywooda, v kateri spletni ponudniki filmov in serij začenjajo ustvarjati lasten program, njihova prednost pred televizijami pa je predvsem v tem, da si ga uporabniki lahko ogledajo v kateremkoli času, ki jim ustreza.

Manj kot za eno leto ne gre

Amazon v nasprotju z Netflixom in drugimi spletnimi ponudniki videovsebin ne omogoča naročanja posameznih vsebin, ampak bo Alpha House in druge filme oziroma serije mogoče neposredno prenašati v sklopu njihovega programa Amazon Prime, za katerega je treba plačati enoletno naročnino v znesku 79 dolarjev.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.