Magazin > Film & Glasba & TV
54 ogledov

Anika se je spustila v eksperiment

Anika Horvat, Klemen Klemen Žiga Culiberg
Glasbeni eksperiment. Anika Horvat, Big Band RTV Slovenija in Klemen Klemen na enem odru.

V Cankarjevem domu bo 28. marca koncert, ki bo združil na prvi pogled nezdružljive glasbene zvrsti. Aniki Horvat in Big Bandu RTV Slovenija se bo pridružil trnovski raper Klemen Klemen.

"Prvič v zgodovini Slovenije bo raper nastopil z Big Bandom RTV Slovenija. Želeli smo narediti nekaj novega, svežega in drugačnega, zato sem k sodelovanju povabila Klemna Klemna, ki je že vrsto let moj prijatelj. Iz te kombinacije izvira tudi ime koncerta Lepotica in zver – nekaj čistega in nekaj glasbeno umazanega. Gre za kombinacijo, ki bo za vse nas eksperiment. Glede na to, kako so potekale vaje in kako se imamo lepo, mislim, da bo koncert uspel. Tudi v glasbi je namreč dobro občasno narediti kaj novega in povezati stvari, ki se zdijo nezdružljive," je za Žurnal24 povedala Anika, ki z Big Bandom sodeluje že skoraj 14 let, poleg tega je z njim posnela dve plošči – Uro brez kazalcev in Nihče ne ve.

Pevka se izziva že zelo veseli, tudi zato, ker bo občinstvu morda predstavila tudi svojo skrito strast. "Obljubljam dober koncert in to, da se bom s Klemnom preizkusila v več duetih. Morda bom tudi zarapala. To je namreč moja skrita strast."

Poleg duetov bodo obiskovalcem koncerta postregli tako z novimi različicami zimzelenih pesmi kot s Klemnovimi uspešnicami, glasbenikom pa se bodo na odru pridružili tudi plesalci Gašper Kunšek, Žigan Krajnčan in Alex Tesch.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.