Magazin > Film & Glasba & TV
42978 ogledov

Avstrijska zvezda se je vrnila s škandalom

antoia aus tirol Epa
Se še spomnite pevke, ki je zaslovela kot Antonia aus Tirol?

Sandra Stumptner alias Antonia aus Tirol je svojo kariero začela že pri 14. letih, zaslovela pa je šele, ko sta z DJ Ötzijem prepevala hit Anton aus Tirol. Po uspehu se je lotila solo kariere in se z dvema hitoma, Ich bin viel schöner in Knallrotes Gummiboot, uvrstila na glasbene lestvice. 

Nato pa je okoli lepe Avstrijke vse potihnilo, sedaj pa se je 40-letnica vrnila z novim singlom, ki je dvignil veliko prahu. Preveč prahu, saj so ga na YouTubu blokirali. To je zahtevala založba Sony Music Entertainment, ki ima avtorske pravice za pesmi Elvisa Presleyja.

antonia aus tirol | Avtor:

Pevka se je namreč lotila Elvisovega hita Jailhouse Rock, za katerega je posnela vroč spot, v katerem ima spolni odnos s policistom. "Le kako lahko prideš na idejo, da v videu uporabiš prizor spolne zlorabe?“ se sprašuje komentator na spletu, nekdo drug pa je pripomnil: "Neumen video. Svoje spolne fantazije naj zadrži za sebe.

Antonia se je na kritike odzvala. "Razburjenja ne razumem. In to v časih interneta, v katerem lahko svobodno dostopamo do mnogo hujših stvari.“

Video si lahko ogledate TUKAJ.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.