Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

"Bilbi nosi Ikejine stropne luči"

Ema 2014 Bilbi
1/2
Jani Ugrin
Na Twitterju so tekom izbora Eme in po njem deževali pozitivni in negativni komentarji. Izbrali smo nekaj najbolj izstopajočih.

Na Dansko bomo na evrovizijski oder poslali Tinkaro Kovač. Večina odzivov na njeno skladbo in nastop je bila odlična, so se pa tviteraši močno obregnili ob njeno opravo in podobo.

"Upam, da bodo Tinkaro preoblekli za na Dansko, ker te zavese niso za nikamor," je zapisala Martina Kenda, Brina Tomovic pa je zapisala: "Tinkari pa za na Dansko novega stilista, prosim." "Upam, da bodo Tinkari za na Dansko kupili kvalitetno lasuljo," pa je zapisala Migrena M. "Tinkari je cigla padla na glavo, izgubi spomin, ko se zbudi, jo Raay prepriča, da sta od vedno delala skupaj. Edina možna razlaga," pa pravi Katarina Jenko.

So pa deževale tudi pohvale. "Fanta s piščaljo bo po novem zamenjala Tinkara s flavto," je zapisal Peter Jakopič. "Pri gledalcih ne pali fatalka, ampak mamica. Če kdo še dvomi o zmagi al pa kej," pa je Tinkarino zmago napovedala Eva Košak.

Na Emi je nastopila tudi Maja Keuc, ki je očitno zelo navdušila. "Kaj pa če še enkrat Keučevo pošljemo? Also: legs alert!," je zapisala Irena Sirena.

Bilbi nosi model iz Ikejine kolekcije stropnih luči

Tviteraše je zmotil tudi stajling izvajalke Bilbi. "Še vedno ne vem kdo mi gre bolj na k****, Bilbi ali njen stajling," je bil oster Iztok Gartner, Boštjan Gorenc Pižama pa je komentiral: "Bilbi nosi model Knappa iz Ikeine kolekcije stropnih luči." Podobnega mnenja je bil tudi Jurc: "Bilbi spada v isti krog pekla kot Katarina Mala in Patetico. Je pa oblečena v moj najljubši ikea luster."

Plaz kritik na sam izbor, na udaru tudi voditeljica

Veliko negativnih komentarjev je bilo tudi nad samim izborom Emo. "Žled, poplave i zdej še Ema," je zapisal Taksist Ibro. "Gledalci #ema2014 so očitno ciljna publika za zdravila za gljivice," je zapisal Mitja Kandare. "Ema = tretjerazredni sov #ema2014 #Eurosong," pa meni Petra Krilic. "Sam res ne vem, zakaj bi se mučila... Preklapljam," je zapisala Lea-Athena. "#Ema je bila včasih državno prvenstvo v zabavni muziki, danes je to kmečka liga," pa meni Marko Pigac.

"Prosim 5min pavze na #ema2014, da gre Ula na malco, ker nujno rabi neki pojest!," je zapisal Jure Slomsek. "Nisem vedel, da je vodenje evrovizije nasledstvena pravica in to kljub vsem voditeljem na razpolago na RTV," pa je komentar Satorija. "Največje razočaranje večera Tinkarin outfit in Ula (Misa Molk ml) kot voditeljica. da si voditelj na Emi se moras pisati Molk," pa meni PerLa. "Od cele Eme mi je najbolj všeč Ula, ker je tak luškano smotana," pa je zapisal Vasja Šabeder. "A veš tist, ko vodiš #Ema2014 samo zato, ker si hčerka Miše Molk. No, tist," pa še meni Iztok Gartner.

Ni šlo mimo Predina, spolnega nasilja in posnemanja

"A smo že pozabili, da je Omar Naber pravnomočno obsojen spolnega nasilja nad dekletom? Očitno smo. Dejmo Omar!," je zapisal Jan Kok. Predsednikov Sin pa meni naslednje: "Ej, a je Zoran Predin med gledalci letošnje EME, da vem, če moram spremljati tudi končno razsodbo zmagovalca." "Kje je Zoran Predin, ko ga rabiš," je zapisal Iztok Gartner. "Boštjan Dermol & co naj se pazijo, da jih ne ulovi Bono, saj jih bo pre***** zaradi ukradenih rifov," je še zapisal Iztok Gartner, Boštjan Gorenc Pižama pa dodal: "Klicali so U2, hočejo svoj kitarski efekt nazaj."

Komentarjev 1
  • patron 12:24 09.marec 2014.

    al je pol prdin bil al ni bil med gledalci...hih???