Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Bogovi v armaniju

Nastop Il Diva bo v primerjavi s prejšnjo turnejo daljši in scensko zahtevnejši. Žurnal24 main
V Ljubljano Il Divo prihajajo z megalomansko produkcijo, informacije glede prenočitve pa so za zdaj še skrivnost.

Njihova glasba se menda ujema z Armanijevimi oblekami, ki jih nosijo na nastopih. V svoji karieri so prodali že 25 milijonov albumov, število njihovih oboževalcev, predvsem nežnejšega spola, pa je zagotovo še veliko večje. Govorimo seveda o pop-opernem fenomenu Il Divo, ki bo v petek, 27. marca, ob 20.30 v sklopu svoje turneje A Night with Il Divo nastopil v Hali Tivoli.

Kje bodo spali, je skrivnost
David Miller, Carlos Marin, Urs Buhler in Sebastien Izambard prihajajo v Slovenijo z megalomansko produkcijo, ki bo, po besedah organizatorjev, pri nas še prav posebej prišla do izraza, saj je Tivoli najmanjša dvorana na vsej njihovi turneji. Fantje, ki menda niso imeli nobenih ekstravagantnih želja, bodo verjetno pripotovali z letalom. Ali bodo pri nas prenočili in kje, ni znano: "Informacije o prenočitvi in drugih dejavnostih skupine so za zdaj skrivnost," pravi Mitja Prezelj iz podjetja Nomad, ki koncert organizira, in dodaja, da se bodo z njimi v živo srečali imetniki vstopnic Platinum Experience.

Vstopnice so še na voljo
Sicer bodo Španci, ki so zadnji album The Promise izdali pred štirimi meseci in do zdaj prodali več kot tri milijone izvodov, v Hali Tivoli med drugim odpeli zimzelene Unchained Melody, Winner Takes it All in My Way. "Uspelo nam je zagotoviti še nekaj kakovostnih vstopnic v parterju, zaradi najsodobnejše tehnike in omejitve števila sedežev pa so aktualni tudi cenovno ugodnejši sedeži na tribunah," pravi o koncertu Prezelj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.