Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Brez glasbe mu živeti ni

Zlatko meni, da se je treba z usodo sprijazniti in prevzeti odgovornost. Žurnal24 main
Raper Zlatko Čordić se predstavlja z novim videospotom Poznaš ta zvok z albuma Svet je lepši. Zlatko bo v četrtek gost v oddaji Na glas. Vabljeni na njegov koncert v Modro hišo!
Roza polo majčka, zelene hlače in Vuitton torba v oldtajmerju odlično sodijo v videospot Poznaš ta zvok, ki je res prava paša za oči. A vseeno, je to še vedno raper iz Fužin?
Vedno bil in vedno bo. Sam videospot je mišljen kot sanje in to je na koncu tudi uprizorjeno v zadnjem kadru. Sam videospot se pa itak še nadaljuje.

Kokr kol obrnš je še en odlično posnet videospot, čeprav sem med gledanjem večino časa imela zaprte oči. Ali ni kar malo tvegano posneti tak spot?
To je umetnost same režiserke, ni vse vedno tako kot si želimo, včasih nas življenje preseneti in pri tem nič ne moremo. Včasih ni fer, samo treba je iti dalje in najti nekaj, kar nas bo peljalo naprej.

Misliš, da ti bo kdaj pri nas uspelo živeti le od glasbe? Si sploh želiš tega?
Zaenkrat ne razmišljam v tej smeri, vem samo da brez glasbe tukaj ne bi zdržal niti dneva.

Znan si po svojem optimizmu. Si predstavljaš, da bi bil tvoj otrok emo?

No vidiš, so pa stvari, na katere niti denar ne more vplivati. Skratka, z usodo se je treba sprijazniti in prevzeti odgovornost. Za vse ostalo ve Bog.

Tvoji albumi so do sedaj izšli na "pomembne" dneve (dvakrat 11. septembra, na obletnico terorističnih napadov na ZDA in 1. decembra,  na svetovni dan boja proti AIDSU). Kdaj bo izšel naslednji album?
Ne vem, kdaj bo izšel, lahko pa povem, da bo dvojni.

Že nekaj časa nazaj si se preselil iz Fužin. Jih kaj pogrešaš?
Lahko vzamete Fužinca iz Fužin, samo ne morete vzeti Fužin iz Fužinca. Še vedno se sprehajam ob Ljubljanici in obujam spomine.

Kaj lahko pričakujejo obiskovalci četrtkovega koncerta v Modri hiši?
Material z albumov Svet je lep in Svet je lepši. Skratka, dobr beat, če ti sede, prid svoje misli sprostit, mal zaplesat, kej popit!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.