Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Čarovnice so za metal

Opeth so stari znanci festivala Metalcamp, tokrat pa bodo pri nas prvič nastopil Žurnal24 main
V Hali Tivoli bodo grmeli Dream Theater, Opeth, Bigelf in Unexpect.

Na noč čarovnic, 31. oktobra, bodo v Hali Tivoli v sklopu turneje Progressive Nation nastopili ameriški progresivni metalci Dream Theater in švedski heavy metal bend Opeth.

 

Zadnji koncert na turneji

Opeth so stari znanci festivala Metalcamp, tokrat pa jih bomo v Sloveniji prvič lahko slišali tudi v dvorani.

 

“Koncerta se še posebej veselim, pa ne samo zato, ker je to naš zadnji koncert na tej turneji in se po tem vračamo k našim družinam (smeh),” je prihajajoči nastop v Hali Tivoli komentiral frontman skupine Mikael Akerfeldt. Bend, ki prihaja iz Stockholma, je sicer največji komercialen uspeh doživel s svojim devetim studijskim albumom Watershed.

 

Krasne ženske

Tudi idejni vodja turneje in bobnar Dream Theater Mike Portnoy pravi, da ima z igranjem pri nas pozitivne izkušnje: “Odziv na koncertih je vedno pozitiven, koncerti pa intenzivni in polni energije. Tu imate krasne ženske, to opazi tudi poročen moški.”

 

Skupaj z Dream Theater in Opeth bodo na noč groze v Tivoliju grmeli še ameriški Bigelf in kanadski Unexpect. Vstopnice v predprodaji bodo kmalu razprodane, a se jih bo določeno število dalo kupiti tudi na dan koncerta od 17. ure dalje.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.