Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

"Če bi prav razumela, bi stavila na manj imen"

Moj dragi zmore Facebook/Planet TV
Mojca, ki je s svojim partnerjem tekmovala v šovu Moj dragi zmore, pravi, da stave ni razumela prav.

Včeraj smo poročali o debati, ki se je na Facebooku razvila po prvem delu šova Moj dragi zmore. Nekateri so bili namreč mnenja, da voditeljica šova, ki ga predvajajo na Planet TV, vprašanja ni jasno zastavila. To tudi drži, ga je pa zato, preden so začeli s stavo, razložil sovoditelj Nine Osenar Miha Brajnik. Posnetek lahko vidite TUKAJ.

"Najprej je Nina Osenar dekleta vprašala: Koliko imen od devetih kužkov si lahko vaš dragi zapomni v eni minuti?, nato je Miha nadaljeval (prišel je do mize s kužkom): No, tukaj v bližnji soseščini imamo osem njegovih bratov in sester, ki so že dovolj stari, da se odzivajo na svoja imena, ki upam, da jim kar pristajajo … in naloga vašega moškega … je, da si v eni minuti poskušajo zapomniti čim več njihovih imen in jih potem v minuti in pol ponovno nadeti … Ko sta Nina in Miha to povedala, so dekleta šele stavila," so za nas včeraj sporočili s Planet TV.

Mihove razlage pa očitno ni slišala niti tekmovalka Mojca, ki je stavila, da bo njen dragi prepoznal devet, torej vse pse iz istega legla. Temnolaski se je sicer takoj, ko je Miha nalogo razložil še njenemu partnerju, videlo, da je pri stavi šlo nekaj pošteno narobe.

"Dobili ste pravi vtis. Izziv sem razumela kot igro spomina imen, za katera sem pričakovala, da si bodo zelo podobna. Ko sem ugotovila, da mora povezati imena s kužki, sem bila presenečena, saj je tako nalogo v tako kratkem času skoraj nemogoče opraviti. Če bi stavo razumela prav, bi stavila na manj imen,“ je za nas povedala Mojca in dodala, da kljub temu ničesar ne obžaluje. "Med snemanjem oddaje sva se zabavala. Vse je potekalo v sproščenem in zabavnem vzdušju in tega se bova iz oddaje najbolj spominjala. Veselila sva se novih skupnih izzivov in to sva tudi dobila. Ne rečem, da denar ne bi prišel prav, ampak vsega pač ne moreš imeti.“

Komentarjev 1
  • renemario 06:24 10.april 2013.

    To je pa res šov za idiote....prodajajo nam zapakirana govna.