Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Cineplexx vabi na MOŠKI FILMSKI VEČER

Cineplexx Tina Bernik
V četrtek, 20. junija 2013 ob 20. uri, naj si vsi moški vzamejo čas zase in za tiste, s katerimi se najraje zabavajo.

Po nadvse uspešnem prvem Moškem filmskem večeru, Cineplexx vse predstavnike močnejšega spola s prijatelji in prijateljicami vabi na MEN'S NIGHT v kinematografih v nakupovalno – zabaviščnih središčih Planet Tuš v Celju, Mariboru, Kranju, Kopru in Novem mestu.

Poleg odlične družbe in prijetnega vzdušja,  je Cineplexx poskrbel tudi za filmsko ponudbo. Ob 20. uri si bodo obiskovalci MEN's NIGHT ogledali novo filmsko uspešnico Svetovna vojna Z. Vstopnice so že na voljo za samo 4,50 EUR, a je treba pohiteti, saj je število vstopnic omejeno.  Tudi tokrat Cineplexx vse goste obdaruje, vsak obiskovalec Moškega večera namreč ob nakupu kino vstopnice prejme pijačo presenečenja.

Napovednik filma si lahko ogledate na http://www.planet-tus.si/sl/kino/2411/svetovna_vojna_z

Pridite, pripeljite še prijatelje in skupaj doživite nov svet kina in zabave! Obiščite tudi spletno stran www.cineplexx.si in Facebook stran Cineplexx Slovenija. Vašega obiska na svojem blogu pa bo zelo vesel tudi DOMEN ČUDEN, ki z zabavnim in nekoliko posebnim pogledom na svet predstavlja "Življenje v kinu".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.