Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Clea&Kim vabita na ples

Pevki se bosta predstavili švicarskemu občinstvu. (Foto: arhiv organizatorja) Žurnal24 main
Pevki Clea&Kim, ki sta obnoreli Balkan in evropske države, bosta julija snemali videospot, v katerem lahko zaplešejo prav vsi.

Turbuletni Clea&Kim, ki sta imeli maja odmevne nastope v švicarskih klubih, tudi v toplih poletnih mesecih ne počivata. Dekleti, ki sta že povsem obnoreli Balkan, zdaj pa navdušujeta tudi zahodni del Evrope, se bosta 24. junija z bendom in plesalkami predstavili v züriški diskoteki Jil Oerlikon, dan kasneje pa v Mirage Clubu v mestu Surse (Lucern).

"Navdušeni sva nad občinstvom, ki nas na vseh nastopih maksimalno sprejme in podpira. Zato se vsakega nastopa s Kim neznansko veseliva," je pojasnila Jelena Čeranić, ki nastopa pod umetniškim imenom Clea. Kim se je te dni pred ponovnimi nastopi zakopala v knjige, saj se je pripravljala na maturo.

Zaplešite z njima v videospotu!

V portoroški Alayi pa se 9. julija obeta zabaven dogodek. Punci namreč vabita vse, ki bi se želeli videti v njunem videospotu za pesem Balkan Bachata, da se jima pridružijo. "Zabavno bo, saj se bo plesalo!" pravi Clea. 

Light motiv spota bo Sun Set Tropical Beach Party, v spotu pa bo sodelovalo okoli 30 profesionalnih plesalcev in glasbenikov iz različnih držav, pričakujejo tudi goste iz Kube. Spot bo nastal izpod rok znane hrvaške režiserke Katje Restovi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.