Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Cvetličarna spet cveti

Magnifico bo v Cvetličarni nastopil 25. decembra, program pa si lahko ogledate n Žurnal24 main
Cvetličarna se obnovljena in z novim programom odpira naslednji petek.

V petek, 20. novembra, se z nastopom didžejev Generation X znova odpirajo vrata Cvetličarne.

Po besedah člana programskega sveta Cvetličarne Marka Vraza so se za to odločili zaradi številnih odzivov ljubiteljev tega kluba ter glasbenikov iz Slovenije in tujine.

Nova podoba in program

"Cvetličarna dobiva nova tla, dodatno tribuno, kadilnica se asfaltira, tako da bo notranji del hiše, vključno s sanitarijami, obnovljen," pravi Vraz in dodaja, da česa spektakularnega še ne morejo pokazati, saj osvetljavo in ozvočenje dobijo naslednji teden.

Z obnovljeno dvorano bodo cvetličarnarji ponudili novo spletno stran, članske izkaznice in koncertni program. "Začenjamo s koncertom Roka Goloba in ameriške zasedbe Soul Activation, nadaljujemo z Edom Maajko, Zabranjenim pušenjem, The Secret Showom, ki ga bomo objavili na Facebooku, in Magnificom," o programu pove Vraz in dodaja, da že iščejo atraktivne glasbenike za prihodnje leto.

Parkirišča z jezeri

"Še vedno ostajamo v naravnem okolju nacionalnega parka tisočerih jezer. Kaj več na to temo ne morem povedati," je na vprašanje, ali bodo parkirišča pred dvorano, ki jih upravlja javno podjetje Ljubljanska parkirišča in tržnice, plačljiva in urejena, odgovoril Vraz. O neporavnanih obveznostih do Sazasa, o katerih so se razpisali mediji, pa pravi: "Nimamo nobenih."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.