Magazin > Film & Glasba & TV
23592 ogledov

Darja Zgonc po več mesecih nazaj, tako ganjena je bila ob dobrodošlici

darja zgonc, edi pucer Pop TV
Darje Zgonc več kot štiri mesece ni bilo pred kamero.

Priljubljena voditeljica dnevnoinformativne oddaje 24ur, Darja Zgonc, se je včeraj vrnila na delovno mesto in Ediju Pucerju, svojemu sovoditelju, ki je praznoval rojstni dan, pripravila najlepše presenečenje, ki mu ga je lahko.

Vidno ganjeno Darjo so pričakali s šopkom, ki ji ga je izročila odgovorna urednica in direktorica informativnega programa na medijski hiši Pro Plus, Tjaša Slokar Kos

Voditeljica je bila zaradi težav s križem na večmesečnem bolniškem dopustu. S temi težavami se je prvič soočala pred desetimi leti, spet pa so se pojavile zaradi nenadzorovanega giba pri dvigu bremena. Darja se je bala, da bo morala na operacijo, a se je njeno stanje na srečo izboljšalo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Komentarjev 5
  • Ender3 18:24 22.november 2022.

    Nihče je ni pogrešal, po toliko letih bi lahko prejela nasledinka-co. Toliko pozibavanja na stolu ne bi prenesla nobena hrbtenica. Isto sceno, enak koncept in stari naveličani obrazi voditeljev je razlog, da uredništvo naredi tudi v tej smeri po več ...prikaži večeč kot 15 letih ga.Kos-Slokar

  • Avatar Zoran
    StarMačk 15:14 22.november 2022.

    Težave s križem in dobre 4 mesece bolniškega staleža? A lahko izvem katerega zdravnika ima omenjena, ker tudi sam imam že več let težave s hernijo na dveh križnih vretencih, pa me moja zdravnica vedno že po enem mesecu pošlje ...prikaži več nazaj na delo. Pravi, da če ne morem delat naj se odločim za operacijo, ampak tega ne želim, ker imam kolega, ki ima po operaciji še večje težave. Je mogoče razlog dolžine bolniškega staleža ta, da sam ne delam na televiziji ampak v proizvodnji?

  • Avatar pantani
    pantani 12:03 22.november 2022.

    Zgonena Darja!!!