Magazin > Film & Glasba & TV
55 ogledov

Emma na premieri jokala

Harry Potter
1/8
Reuters
Več tisoč fanov Harryja Potterja se je včeraj zbralo na premieri zadnjega filma o prikupnem čarovniku. Emma Watson solz žalosti ni skrivala.

V Londonu se je včeraj odvijala premiera zadnjega filma o čarovniku Harryju Potterju. Zvezde filma, tako kot avtorico knjig Joanne K. Rowling, so na Trafalgar Squaru bučno pozdravili. Emma Watson je blestela v večerni obleki Oscarja de la Rente in sprva še veselo podpisovala avtograme, nato pa so jo prevzela čustva. Tudi Daniel Radcliffe je izjavil, da je bil še bolj kot v preteklosti presenečen nad odzivom oboževalcev. "Tega si nikoli ne bi mislil. Takšnega odziva vsa ta leta nisem pričakoval, ko smo začeli snemati filme," je izjavil producent David Heyman. In odziv je bil zares neverjeten. Filmi so zaslužili 4,4 milijarde evrov. Dobro pa ni zaslužila le produkcijska hiša, ampak tudi igralci. Radcliffe naj bi imel na računu 46,5 milijona evrov, Watsonova 24,5, Grint pa 22 milijonov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.