Magazin > Film & Glasba & TV
147 ogledov

Esmeralda kritizirala Jureta in dekleta

Ljubezen na deželi Planet TV
Eno od tekmovalk, ki je osvajala srce kmeta, je zmotilo delo in obnašanje deklet na kmetiji v Goriških brdih.

Esmeralda Rupnik je ena od tekmovalk, ki se je v oddaji Ljubezen na seniku pred dvema letoma potegovala za naklonjenost enega od kmetov. Ker je slednji ni izbral, sama pa še vedno ni našla ljubezen, se je prijavila tudi v šov Ljubezen na deželi, ki se predvaja na Planet TV. A že prva ovira je bila ta, da je bila za omenjeni šov prestara. Ne preveč razočarana pa ga z veseljem spremlja na malih ekranih.

Na kmetiji se dela brez ličil in lepih čevljev

Jo je pa zmotilo več stvari. Takoj je namreč opazila, da so dekleta, ki so prišla osvajat Juretovo srce, prelepo napravljena za kmetijo. "Punce so prišle, kot da so manekenka ali misice. Nobena ni sama prijela za delo, edino takrat, ko jim je Jure dal nalogo. Moje mnenje je, da če prideš na kmetijo, ne prideš tja tako lepo oblečen,“ je pokomentirala. "Ko sem prišla jaz v moj šov, sem rekla dekletom, da niso prišle na modno pisto in nosit čevljev in salonarjev. Če se dela na kmetiji, se ne dela namazana z ličili. Kdo te bo pa gledal?“ se je še ujezila.

Jure za svoja leta ni resen

Kritična je bila tudi do Jureta, ki se ji zdi pri teh letih malce neresen. Ker so ostale še tri tekmovalke, smo jo vprašali, katera misli, da bo zmagala. "Vse punce so dobre, Magdalena pa mi je najbolj pri srcu. Ona bi bila zanj najbolj primerna," je napovedala Esmeralda.

Ali bo res zmagala Magdalena, bo znano v finalni oddaji, ki bo na sporedu v četrtek.

Komentarjev 2
  • rok_eu 10:30 08.december 2013.

    Prej se naj oglasi pri lepotnem pol pa naj kritizira ...če je izpadla kot gr.a račka je to tud upravičeno jebe..i ti gr.e ljubosumne babe .. bejšte od takih

  • petrcaxD 09:44 08.december 2013.

    haha to je sam ljubosumje, ker ni prišla v šov :D ali je nališpana ali ne....ali je lepo oblečena ali ne...koga to sploh briga na kmetiji?? sam, da pomaga kako pa je vredu...pa kaj če niso same poprijele za delo...saj ...prikaži več niso živele na kmetiji...zato pa najprej morajo videti kako to gre...in Magdalena je bolj neresna kot Jure....pa še starejša je od njega....kdo še pravi svojmu 12 letnemu otroku "otročiček"....pa pri teh letih, da si zamaši ušesa s prsti....ma halo...pa dajte biti malo resni....Irma je zanj....najbolj pridna...marljiva...delavna...