Magazin > Film & Glasba & TV
2830 ogledov

Eurosonga ne bo:  Ana Soklič čaka še na eno usodno odločitev

Ana Soklič MMC RTV SLO
Včeraj je EBU sporočil, da zaradi koronavirusa Evrovizija maja odpade.

Zveza evropskih radiotelevizij je včeraj sporočila, da Evrovizije letos ne bo. Za to so se odločili zaradi pandemije, ki se je s Kitajske razširila po svetu.

Odločitev je zagotovo najbolj prizadela tekmovalce, ki so nestrpno pričakovali svoj nastop.

Ana Soklič Magazin Mama Ane Soklič čase, ko je ostala sama z otrokoma, jemlje kot preizkušnjo

"Danes smo uradno izvedeli, da Pesmi Evrovizije maja letos v Rotterdamu zagotovo ne bo. Žal je tako, a situacija v Evropi in po svetu ne omogoča izvedbe tovrstnih prireditev. Kakšna bo usoda mojega evrovizijskega sodelovanja in skladbe Voda, so zdaj lahko zgolj predvidevanja. Z RTV Slovenija so mi sporočili, da v naslednjih dneh pričakujejo dodatna navodila z Zveze evropskih radiotelevizij (EBU), ki je organizator Pesmi Evrovizije. In potem bomo skupaj videli in se odločili, kako naprej. Vsekakor pa bomo evrovizijsko različico skladbe Voda, tako kot je bilo načrtovano, izdali v naslednjih dneh in upam, da vam bo všeč," sporoča Ana Soklič.

Že včeraj, več ur pred uradno razglasitvijo odločitve, je po Twitterju zaokrožila objavo uporabnika SUPER TV, ki je sporočil, da Eurosong odpade. Pravi tudi, da pesmi, ki so bile izbrane letos, naslednje leto ne bodo smele tekmovati. Ali to drži bomo, kot pravi Ana, izvedeli v prihodnjih dneh.

eurosong | Avtor:

Komentarjev 1
  • Žurnalček 10:14 19.marec 2020.

    Ta tvoj Bog te je dober zajebal ! Hvala bogu !