Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Fani napadajo Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence
1/3
FameFlynet
Prihodnji teden v kinematografe prihaja dolgo pričakovani prvi del trilogije Igre lakote: Arena smrti, v kateri glavno vlogo igra Jennifer Lawrence, ki pa ni po okusu vseh oboževalcev.

"Naj se igre začnejo," je moto, ki trenutno odmeva po vsem Hollywoodu in tudi svetu, saj so oboževalci trilogije Igre lakote komaj čakali na filmsko priredbo knjig. Prvi del je že začel pohod po kinematografih, kar pomeni, da glavne igralce čaka enaka usoda kot Kristen Stewart in Roberta Pattinsona, zvezdnika trilogije Somrak, ki sta večkrat poudarila, da so filmi njuni življenji obrnili na glavo.

V fokus javnosti bo še zlasti potisnjena Jennifer Lawrence, ki igra Katniss Everdeen. Lepotička že počasi ugotavlja, da slava nima le pozitivnih plati. Nanjo so namreč začele leteti kritike. Nekateri oboževalci namreč pravijo, da je svetlolaska za vlogo Katniss, dekleta, ki lovi veverice, da njena družina ne bi umrla od lakote, predebela.

Jennifer, ki se ne primerja z drugimi zvezdnicami, je na svoje obline ponosna. Čeprav je morala 21-letnica med pripravami na snemanje štiri ure na dan trdo trenirati, ji je bilo zelo pomembno, da ne izgubi svoje ženstvene postave. "Ljubše mi je, da sem na velikem platnu videti debela in v resnici kot normalen človek, kot pa da bi bila v kinu videti super, v resnici pa kot strašilo," se je na kritike odzvala igralka, ki je že pred kratkim jasno povedala, da za slavo ne namerava stradati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.