Magazin > Film & Glasba & TV
44 ogledov

Gimnazijci z Briljantino

V muzikalu Showtime se v dveh urah zvrstijo komadi svetovno znanih muzikalov, iz Žurnal24 main
Spektakli. 
Showtime, Stars of Musical in Night of the Dance prihodnji teden v Ljubljani.

Skupina mladih igralcev si na noč čarovnic v gledališču Mayfair na Broadwayu priredi zasebno zabavo, ki pripelje do nenavadnih preobratov. To je ozadje zgodbe muzikala Showtime, v katerem 40 gimnazijcev English Student Theatra II. gimnazije Maribor v dobrih dveh urah interpretira znane melodije iz legendarnih muzikalov Fantom iz opere, Aladin, Mačke, Levji kralj, Briljantina, We Will Rock You, Ujemi ritem in Lasje. Predstavo, za katero boste odšteli deset evrov, si lahko ogledate 12. januarja ob 17. uri v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma.

Akrobacije na plesišču
Če ste navdušenci nad muzikali, lahko istega dne ob 20. uri v ljubljanski Gala hali ulovite še predstavo Stars of Musical z mednarodno zasedbo vrhunskih pevcev. Na sporedu bodo izbor iz muzikalov Sestre pojejo, Tarzan, Evita in Abba ter druge uspešnice. Naslednjega dne na istem prizorišču ob isti uri napovedujejo plesno-akrobatski spektakel leta Night of the Dance, posvečen Riverdanceu, Michaelu Jacksonu in Patricku Swayzeju v Umazanem plesu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.