Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

"Glejte mene, kako sem fajn"

Denis Avdić
1/3
Planet TV
Denis Avdić na TV zaslone prihaja z oddajo DA ŠOV.

Oddaja DA ŠOV bo gledalcem ponudila veliko smeha, zabave, solz sreče, nagradni kviz in veliko interaktivnosti, saj bo Denis v snovanje oddaje vključil tudi gledalce Planet TV. "Želimo si ustvariti hibrid med radiem in televizijo. To ne bo oddaja v smislu 'Glejte mene, kako sem fajn, smešen in dober', temveč si želimo ustvariti stari dobri Jonas format oddaje, v smislu jaz sem tukaj, vi ste tam in imejmo se eno uro dobro. Brez velikih scen in odrov, enih in istih gostov, temveč oddaja, ki jo ustvarjajo ljudje. Želim reflektirati Slovenijo in z gledalci postati prijatelj," je o novem televizijskim izzivu povedal Denis Avdić.

To pa še zdaleč ne pomeni, da se Avdić poslavlja z radia: "Pri meni bo radio vedno na prvem mestu, moj cilj je biti na radiu dvajset let. Šov bo z menoj ustvarjala radijska ekipa jutranjega programa Radia 1. Njim zaupam, jih poznam in mislim, da dobro delajo in so zelo sposobni. Na nek način enako razmišljamo, gremo v isto smer, še vedno pa smo si zadosti različni. Mislim, da moraš delati s tistimi, s katerimi se najbolje razumeš, ki jih poznaš in oni tebe."

Gledalcem bo skrival denar

Kot rečeno, bodo velik del DA ŠOV-a prav gledalci, ki se bodo lahko prijavili k sodelovanju v rubriki Iskalci, v sklopu katere jih bo ekipa DA ŠOV-a obiskala na njihovem domu. Denis bo družinam v stanovanju ali hiši skril denar, ki ga bodo morali v omejenem času najti čim več. Znesek, ki ga bodo našli, bodo lahko obdržali. Denis bo v DA ŠOV-u  izpolnjeval tudi najbolj skrite želje svojih gledalcev. Želje, ki jih ne more uresničiti le denar.  V šov pa bo vključil še najbolj smešne, zanimive ali odštekane videoposnetke, ki jih premore "slovenski" internet. Vsaka oddaja bo imela pregled najbolj vročih, žgočih in pretresljivih dogodkov iz sveta politike in zabave, ki bodo predstavljeni v rubriki Njuz. Prav tako bo Denis v vsaki oddaji predstavil Legende – zgodbe o malih ljudeh, ki bi lahko bili superheroji.

Avdić bo oddaje snemal v Sloveniji in ne v Beogradu, tako kot to počne Klemen Slakonja s svojo oddajo Zadetek v petek. Voditelja pa poleg novega televizijskega izziva, prihajajoče očetovske vloge, vodenja Viktorjev in dela na radiu, čaka tudi nov gledališki izziv: "Oktobra prihaja Udar po moško 2, z Valičem je za nama že preko 220 predstav. Tega ne jemljem kot delo, temveč kot zabavo. To rad počnem, v tem uživam in ne predstavljam si, da bi delal kaj drugega."

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 08:41 05.marec 2013.

    če bo oddaja takšna sprdačina kot je tista od Slakonje..... Škoda časa in denarja. Naj raje ostane na radiu.