Magazin > Film & Glasba & TV
7 ogledov

Gorile pretresle prestolnico

1/56
Žurnal24 main
V petek, 5. 9. 2008, so pred poslovno stavbo Telekoma Slovenije poleg Gorillaz Sound System nastopili Siddharta, Billysi, Murat & Jose Band ter DJ Jamirko in Pier.

Telekom Slovenije nam na septembrski petek pripravil pravi glasbeni mega spektakel z namenom promocije njihove nove akcije Vesolje veselja. Na koncertni spektakel, s poudarkom na avdio-vizualni fascinaciji, je bil vstop brezplačen. V glasbeni zasedbi so nastopili Billy`si, Murat & Jose, Siddharta ter nenazadnje na vrhuncu večera skupina, Gorillaz Sound System . Prireditev se je začela ob 20. uri zvečer in je trajala vse do polnoč. Na prireditvi smo opazili veliko znanih slovenskih ekstradnikov, med drugimi pa se je prireditve udeležil tudi kdo drug kot tudi naš dragi župan Zoran Jankovič .

Gorillaz Sound System so po besedah glasbenikov najboljši približek živemu nastopu znanega Albarnovega virtualnega benda. Albarna žal nismo uspeli videti v živo, je bil pa večji poudarek na miksanju DJev in trippy 360 stopinjskim vizualizacijam, kar je bila za nekatere prav tako unikatna izkušnja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.