Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

Guettov video bodo snemali v Sloveniji

David Guetta EPA
Po naših informacijah naj bi David Guetta spot za pesem Titanium posnel v Sloveniji.

Hollywood očitno spet odkriva lepote Slovenije. Nazadnje so pri nas posneli oglas za Pepsi, pred tem pa tudi del filma Zgodbe iz Narnije. Sedaj pa naj bi se za lokacije pri nas zanimal tudi režiser David Wilson, ki je pripravil scenarij za nov videospot Davida Guette, in sicer za pesem Titanium.

Snemanje, na katerem Guette ne bo, naj bi bilo v prvem tednu decembra, trajalo pa naj bi dva dni. Filmarji naj bi po naših informacijah iskali šolo z dolgimi hodniki in malo podeželsko mesto z rumenkastimi lesenimi hišami, obkroženo z gozdovi. Glavno vlogo v spotu bodo menda zaupali Ryanu Leeju, dečku, ki je nase opozoril v filmu Super 8, statiste pa bodo izbrali pri nas.

Zgodba, ki jo je zastavil Wilson, bo govorila o dečku z nadnaravnimi sposobnosti, ki beži pred oblastmi. Ko v gozdu izkoplje jamo, v katero skrije dokaze o svoji identiteti, pa ga zasačijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.