Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Harry Potter ga izčrpava

Daniel se veseli konca Harryja Potterja. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Daniel Radcliffe je razkril, da še zdaleč ni zadovoljen s svojo igro v šestem filmu o Harryju Potterju, Princ mešane krvi. Igralec pravi, da ga je film psihično povsem izčrpal.

Harry Potter in Princ mešane krvi, ki je premiero doživel pred enim letom, je bil kljub Danielovemu pesimizmu izjemno uspešen film, ki je zaslužil prek 933 milijonov dolarjev.

 

21-letni igralec je šele pred kratkim razkril, da so ga med snemanjem spremljale same negativne misli. "Čisto sem bil izrčpan, film sem posnel z velikim naporom. Psihično me je povsem uničil, bolj kot vsi filmi doslej."

 

Kmalu konec Potterja

A zvezdnik si je do začetka snemanja sedmega filma precej opomogel, zato misli, da bo njegova igra v zadnjem filmu precej boljša kot v šestem. "Še vedno nas čaka snemanje drugega dela sedmega filma, potem pa upam, da si bom lahko malo odpočil."

 

Sedmi in hkrati zadnji film Harry Potter in Svetinje smrti je namreč tako zapleten, da so ga razdelili na dva dela. Prvi bo v kinematografe prišel konec leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.