Magazin > Film & Glasba & TV
1499 ogledov

Hekerji so napadli Despacito

despacito youtube
Njihove tarče so bili tudi drugi priljubljeni glasbeni ustvarjalci.

Hekerji so se tokrat spravili nad glasbene ustvarjalce, ki svoje videospote objavljale na kanalu Vevo na spletni strani YouTube. Med njimi so bili tako Chris Brown, Shakira, DJ Snake, Selena Gomez, Drake, Katy Perry in Taylor Swift. 

Začasno je s spletne strani izginil tudi največkrat ogledani videospot vseh časov Despacito. Namesto lanskega hita Luisa Fonsija so uporabniki zagledali več moških v oranžnih pajacih in z maskami na obrazih. 

Podjetje Vevo je za The Verge potrdilo, da je bilo več videospotov predmet napada hekerjev. Napad še preučujejo, večina videov, ki so bili tarče napada, pa je že normalno dostopnih. 

Nekateri spletni uporabniki so v komentarjih pod videospotom za pesem Despacito - ki so si ga uporabniki YouTuba ogledali že več kot 5-020.481.900-krat - zapisali, da bo poteza hekerjev prinesla le še več ogledov videospota. Ker so bili videospoti zelo hitro spet dostopni, se nekateri sprašujejo, kdo je v resnici stal za napadom. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice