Magazin > Film & Glasba & TV
230 ogledov

Horoskop: Katera serija je za vas?

igra prestolov Profimedias
Vsako astrološko znamenje je na svoj način posebno in tudi oni imajo svoj specifičen okus. Za vsako znamenje vam predstavljamo serijo, ki ustreza njihovemu okusu.

Oven: Talenti v belem, Imperij, Parenthood
Ovni so močna znamenja, ki so zelo intenzivna, zaverovana same vase in občasno tudi sebična. Privlačijo jih serije, v katerih nastopa več močnih likov. Všeč so jim serije, ki močne like prikazujejo tako ob dnevih, ko so na vrhuncu, kot tudi takrat, ko so na dnu. Všeč jim je veliko melodrame.

Bik: Američani, Doctor Who, Veliki pokovci
Ovni imajo radi red in so zelo navezani na serije in njihove like, ki jih že poznajo, zato so zanj najbolj primerne dolgoletne serije, katerih konca ni videti. Bojijo se sprememb, zato se alokrat odločijo gledati povsem novo serijo.

Dvojček: Igre prestolov, Živi mrtveci, Pravi detektiv
Ljudje, rojeni v tem znaku, so znani po tem, da ne marajo dolgčasa. So veliki navdušenci nad kvalitetnimi televizijskimi serijami, zato o njih vedo veliko povedati. Všeč so jim serije z veliko zapleti in presenečenji.

Rak: Oglaševalci, Dobra žena, iZombie
Raki so znamenje, ki bo vedno ščitilo in zagovarjalo, tisto, kar imajo radi. Tako je tudi pri serija. Všeč so jim nanizanke z močnimi karakterji, ki so samosvoji in so šefi samim sebi.

Lev: Jane devica, Black-ish, Raztresena Ally
Ljudje rojeni v tem znamenju imajo svoje življenje radi pod nadzorom in vedno imajo idejo, kako ga izboljšati. So kreativni in čutni, ob trenutkih preveč ukazovalni. Levi radi gledajo serije z liki, ki bi potrebovali njihov nasvet, a so ne glede na vse, zelo zabavne in sproščujoče.

Devica: Sestra Jackie, Sodobna družina, Sinovi anarhije
Zaskrbljeni perfekcionisti, skromni ljudje in odlični prijatelji. Vse to so device, ki imajo v seriji rade zabavo, smeh in zapletene ljudi v preprosti zgodbi.

Tehtnica: Oranžna je nova črna, Vampirski dnevniki, Reign
Tehtnice vedo, kako se sprostiti. So zelo očarljive osebe, ki so zelo lepo vzgojene in so odlična izbira za partnerja. So zelo romantični in v ljubezni celo malo nori. Všeč so jim romantične serije, ki pa vseeno vsebujejo določene like, ki imajo zapletena življenja in morda malce drugačen karakter od običajnega.

Škorpijon: Škandal, Afera, Kriva pota
Škorpijoni so zelo intenzivna znamenja, ki imajo močno voljo in še močnejši libido. Je večni zapeljivec, ki brez problema poskrbi za svoje potrebe in v vsakem primeru domov odpelje dekle, ki mu je najbolj všeč. Najraje ima serije, v katerih je glavni lik miren in ve, kaj in kako, v notranjosti pa vre vulkan, ki izbruhne ob pravih trenutkih.

Strelec: Pisarna, Brez sramu, Silicijeva dolina
Strelci so po navadi glavna atrakcija na zabavah, radi imajo svobodo in iskrene ljudi. Všeč so jim serije, v katerih nastopajo liki, ki se zavedajo, kakšno je življenje in ne upajo zasanjano, da bo nekega dne bolje, brez da bi za to poskrbeli sami. Všeč jim je črn humor, zato imajo radi zanimive humoristične serije.

Kozorog: Vikingi, Hannibal, Puščica
Med znaki ni noben tako vztrajen kot so kozorogi, prizadevajo si, da pridejo do cilja, četudi bo to morda trajalo nekaj časa. Zato so jim všeč serije, v katerih imajo protagonisti določen cilj in nad tem ne obupajo, dokler ga ne dosežejo.

Vodnar: Prikupne lažnivke, Nadnaravno, Opravljivka
Vodnarji so odlični prijatelji in vedno vedo, kaj sogovornik potrebuje od njih. So razumevajoči, topli in čustveno nadzorovani. Všeč so jim serije, kjer določene stvari niso razkrite, saj imajo radi miselne igrice in ob tem ugibajo, kdo je krivec.

Ribi: Downton Abbey, Portlandia, Midve z mamo
Nežno, prijazno in iskreno znamenje se navdušuje nad serijami, ki v njih vzbudijo čustva in se lahko ob njih tudi zjokajo in trpijo z nastopajočimi.

Komentarjev 1
  • astro123 10:24 01.maj 2015.

    Bedarija. Sam gledam serije od vseh astro znamenj, iz svojega pa nobene. Očitno sem zato tako zavožena osebnost.