Magazin > Film & Glasba & TV
2426 ogledov

Niko z nastopom na Talentih poskuša osvojiti bivšo

Niko Milan youtube
V jok spravil tudi hrvaško pevko.

V hrvaškem resničnostnem šovu Supertalent se je predstavil 29-letni Niko Milan, ki je zapel pesem Još uvjek sanjam da smo zajedno (Še vedno sanjam, da sva skupaj, op.p.) pokojnega Tošeta Proeskega.

Ko je končal svoj ganljivi nastop, mu je žirantka, sicer priljubljena hrvaška pevka Maja Šuput, rekla: "Začutila sem neko nevidno energijo. Komu si to zapel?" Niko ji je odgovoril, da je pesem posvetil svoji bivši ženi, s katero sta se razšla tako zasebno kot tudi poslovno.

Njegov nastop je požel veliko navdušenja v dvorani, gledalci so mu namenili vzklike in glasen aplavz, žirantka Maja pa je komaj zadrževala solze. Niko je priznal, da se je za nastop opogumil, saj upa, da bo s tem spet osvojil svojo nekdanjo ženo in da se bosta pobotala.

"Ljubezen in posel ne gresta skupaj. Tako kot prijateljstvo in ljubezen ne. Preden sva imela restavracijo v Kutini, sva imela kavarno v Puli. Takrat sva se veliko prerekala. Nikoli nisva bila enakega mišljenja. Rad sem malo bolj zapravljal, predvsem za oglaševanje, kar se je izkazalo za dobro, ona pa je želela varčevati. Mislim, da je bil problem v tem, ker nisva poslušala eden drugega. Če se bo najin odnos kdaj popravil, nočem, da bi spet sodelovala poslovno," je povedal Niko in povedal, da si resnično želi, da bi bila spet par.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.