Magazin > Film & Glasba & TV
12 ogledov

Hughu bodo ukazovali kar trije

Hugh Grant Žurnal24 main
Leta 2009 je v kinematografe prišel Grantov zadnji film – polom z naslovom Kje sta Morganova?. Zdaj se Britanec vrača, in to s filmom, ki ga bodo ustvarjali kar trije režiserji.

O Hughu Grantu se že dlje časa ni govorilo. Kdaj pa kdaj se je sicer pojavil na kakšnem družabnem dogodku, na velikem platnu pa ga že dve leti nismo videli. To pa se bo kmalu spremenilo. Najprej bo svoj glas posodil liku v risanki The Pirates! Band of Misfits, nato pa se napoveduje pravi blockbuster – Cloud Atlas.

Šest zgodb, trije režiserji, cel kup slavnih igralcev

Film bo pripovedoval šest različnih zgodb, ki na prvi pogled med sabo niso povezane. Na koncu pa gledalca čaka presenečenje. Zgodbe temeljijo na istoimenski knjigi Davida Mitchella, a bolj kot ta podatek je zanimiv seznam igralcev, ki bodo v njih nastopili. Poleg Hugha Granta bodo v filmu igrali Tom Hanks, Halle Berry, Susan Sarandon in Hugo Weaving. Kdo bo koga igral, še ni znano, saj se, razen Hanksa, ki bo igral zdravnika, ostali še niso odločili, koga želijo upodobiti.

Odločeno pa je, kdo bo režiser oziroma režiserji. Režisersko taktirko bodo namreč vrteli kar trije – Andy Wachowski, njegov brat Larry Wachowski in Tom Twyker. Trojica obljublja film, ki bo spremenil svet kinematografije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.