Magazin > Film & Glasba & TV
61 ogledov

Humor po butalsko

Trdoglavci Arhiv POP TV/PRO PLUS
19. septembra na male zaslone prihaja nova humoristična serija, ki se bo zgledovala po legendarnih Butalcih.

Nekateri se bodo smejali, drugi pa spet držali za glavo – slovenska televizija bo 19. septembra bogatejša za še eno humoristično serijo. Poimenovali so jo Trdoglavci, gledali jo boste lahko vsak ponedeljek na Pop TV, v njej pa spet nastopajo nadvse stereotipni liki, kot so gospa Francka, natakarica Katka, glasilec Slavc in župnik Ciril. Gre za nekakšno naslednico serij Lepo je biti sosed in Naša mala klinika.

Zvezdniška zasedba

Serijo bo režiral Marko Naberšnik, ki je zakrivil Petelinji zajtrk, scenarij pa je napisal Rok Vilčnik, sicer idejni vodja in tekstopisec skupine Patetico. V Trdoglavcih bodo nastopila številna znana domača igralska imena: Jernej Šugman, Nataša Tič Ralijan, Janez Škof in celo legendarna Ivanka Mežan.

Duhoviti in neumni hkrati

“Vsa zadeva se inspirira pri Butalcih, pri nekem značilnem slovenskem humorju, ki temelji na tem, da imamo vsi ljudje pomanjkljivosti oziroma tendenco, talent, da smo lahko tudi neumni. Ta neumnost je lahko duhovita, mi pa se seveda trudimo, da bi bili tudi ti Trdoglavci duhoviti in neumni,” je za portal 24ur.com povedal Bojan Emeršič, ki v seriji igra gostilničarja Bojana Kračo.

Dogajanje v seriji je postavljeno v policijsko postajo, cerkev, zadrugo in gostilno Pri Krači. Ena od največjih želja prebivalcev vasi Trdoglav pa je – semafor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.