Magazin > Film & Glasba & TV
94 ogledov

Iz teh dveh moških bo POP TV naredil zvezdi

jure tomič, grega rozman POP-TV-2
Spoznajte Grego Rozmana in Jureta Tomiča.

Kulinaričnim poznavalcem dobro znana kuharja, Grega Rozman in Jure Tomič, sta sprejela vlogo žirantov v kuharskem šovu Moja mama kuha bolje!, ki ga bodo vrteli na POP TV.

36-letni Rozman prihaja iz Škofje Loke, kjer kot glavni šef dela v hotelu Lambergh, prej pa je s svojimi kulinaričnimi dobrotami razvajal goste restavracije Vila Bella.

Tomič pa je 34-letni kuhar iz Brežic, kjer vodi družinsko ošterijo Debeluh. "Vedno sem verjel,da kvaliteta in inovativnost pripeljeta daleč in kar hitro je Debeluh postal ena bolje ocenjenih Slovenskih gostiln. Leta 2008 sem bil sprejet v organizacijo Juenes Restaurateurs 'Europe, to je vodič približno 360 najboljših restavracij iz Evrope, ki jih vodijo mladi šefi. Zdaj sem že tretje leto tudi predsednik te organizacije za Slovenijo,“ pravi Tomič

Šov bo vodil Jan Bučar

V vsaki oddaji šova Moja mama kuha bolje! bomo spremljali dva tekmovalna para. Pripravili bodo jed, ki vsebuje skrivno sestavino, ki se prenaša iz roda v rod. Mame bodo lahko pomagale otrokom ne samo z besedami, ampak tudi s kuhanjem. A dalj časa bodo pomagale, manj časa bodo imeli za pripravo jedi. Zmagovalni par se bo uvrstil v naslednjo oddajo in si priboril nagrado.

Komentarjev 1
  • Lavdan 21:17 30.januar 2016.

    Z enega naredijo zvezdo, drugega pribijejo na križ. Vse skupaj je ena uvožena bedarija s slovenskimi statisti. To poneumljanje ljudi bi morali prepovedati, kot tujo glasbo.