Magazin > Film & Glasba & TV
367 ogledov

Izšla bo izgubljena pesem skupine Queen

Freddie Mercury Profimedia
Pozabljena pesem, ki jo je skupina posnela še s pevcem Freddiejem Mercuryjem bo izšla še letos.

Člana skupine Queen Brian May in Roger Taylor sta razkrila, da bo po nedavnem ponovnem odkritju izšla pozabljena pesem, za katero je vokal prispeval še Freddie Mercury. Poimenovala sta jo 'dragulj', priznala pa, da sta nanjo pozabila.

"Da, našla sva majhen Freddiejev dragulj, na katerega sva kar malo pozabila. To je bil pesem, ki jo je zapel Freddie. Je čudovita. Pravzaprav je bilo to pravo odkritje," je priznal Roger

"Nekako se je skrivala pred našimi očmi. Velikokrat smo jo pogledali in pomislili, oh ne, tega res ne moremo rešiti.," je pojasnil Brian.

A vendarale je njihovi ekipi nekako uspelo, pesem, ki je nastala med snemanjem albuma Miracle, rešili, sestavili skupaj koščke in jo obnovili. Kot poroča spletni portal Deadline, se bo pesem imenovala 'Face It Alone'.

Roger je še potrdil, da bodo pesem izdali septembra letos, posneta je bila leta 1988 med snemanjem predzadnjega  albuma The Miracle, pri katerem je še sodeloval Mercury. Iz tega albuma prihajata tudi singla 'I Want It All' in 'Scandal'.

Pesem, ki naj bi bila zelo strastna, bo prva nova pesem s Freddiejevim vokalom po skoraj desetih letih.

Zadnji album skupine Queen s Freddiejem, Made in Heaven, je izšel leta 1995, štiri leta po njegovi smrti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen (@officialqueenmusic)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.