Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Jani se je vrnil v Gostilno!

Gostilna išče Šefa, Rok in Jani Facebook
Potem ko so v sinočnji oddaji gledalci odločili, da Jani zapušča slavno Gostilno, se je danes vrnil v šov.

Sinoči je na prvi vroči stol sedel Rok, ki je večkrat poudaril, da si želi zapustiti Gostilno. Na drugi vroči stol je posedel Janija in si želel tako zagotoviti odhod domov. A gledalci so odločili, da v šovu ostane Rok, danes pa je sledil veliki preobrat. Šef Bine mu je dal priložnost, da svoje mesto v gostilni odstopi kateremukoli tekmovalcu, in Rok se je odločil za Janija.

Bine je na jutranjem sestanku poudaril, da si želi znanje predajati tistim, ki si resnično želijo postati šef gostilne. Izkazalo se je, da Rok stoji za svojimi besedami, saj se je odločil za odstop. Svoje mesto je imel možnost odstopiti kateremukoli tekmovalcu in tako izbral Janija.

Razpad skupin, v ospredju boj posameznikov

Tekmovalci pa s tem tedno vstopajo v novo fazo tekomovanja. Zaključilo se je tekmovanje v skupinah. V bojne vrste vstopajo posamezniki.

Za tekmovalci je že sedem napornih tednov v gostilni. Pripravniškega obdobja je konec in čas je, da si tekmovalci nadenejo prave kuharske uniforme in v kuhinji pomerijo ena na ena. V boju za mesto šefa ostaja še pet najboljših posameznikov, ki se bodo odslej morali dokazati tudi s svojimi kreacijami. Z ustvarjanjem lastnih jedi bodo morali v prvi vrsti prepričati  šefa Bineta nato pa še gledalce.

Kdo izmed njih je iz pravega testa, da postane šef najbolj popularne gostilne pri nas? Kdo je dovolj samostojen, da se dokaže kot posamenik? In kdo je sposoben vzdrževati šefove visoke standarde? Samo najboljše kreacije bodo postale del dnevnega menija in samo eden od tekmovalcev bo po končanem tedenskem izzivu postal varen pred nominacijami.

Komentarjev 14
  • mph 11:16 21.november 2012.

    Kakorkoli, v osnovi je naslov totalka zgrešen. Cel show je namreč v praksi zasnovan, kot, da iščejo glavnega kuharja, ne pa šefa.Bo pa še zanimivo.

  • Janez Pintarič 20:14 20.november 2012.

    Neumnost. Ne vem ker je bol nor. Po mojem bi morala oba odfrčat in ni prau da se tist, ki so ga gledalci izločl vrne.Dobr so nas nategnal, sam da kasirajo od glasovanja. Ni kej.

  • mph 15:42 20.november 2012.

    Hja, jaz sem skoraj vsakokrat samo po 1x, pa še to bolj v smislu lota, da imam vsaj minimalno možnost za 1000€ ali vozilce. :-) Seveda, malo verjetno, vendar, če srečke ne kupiš, pač 100% ne zadeneš. :-))