Magazin > Film & Glasba & TV
7860 ogledov

Jaz sem Luna: Oderuštvo? So vstopnice pri nas dražje kot drugje?

jaz sem luna
Vstopnice za koncert Jaz sem Luna dražje od vstopnic za koncert Enriqueja Iglesiasa in skupine Scorpions.

Aprila v Ljubljano prihajajo zvezdniki argentinske mladinske serije Jaz sem Luna. Ker so takoj razprodali prvi koncert, so se odločili, da podaljšajo postanek v naši deželi in naslednji dan še enkrat nastopijo. Nekateri starši so se ob pogledu na cene vstopnic prijeli za glavo.

"Čakali smo, da bodo v Sloveniji, sedaj pa šokirani in razočarani nad oderuško ceno vstopnic. Seveda, Jaz sem Luna gledajo in poznajo otroci in za koncert morajo imeti spremstvo. In tukaj je treba naviti vstopnice. Razočarana res na polno. Če peljem oba otroka, morava še midva zraven in smo na 200 - 250 evrov za vstopnice - ni šans. Razočarana, da ne morem opisati, kako. Slovensko oderuštvo," je na Facebooku zapisaleden od staršev. Ni bil edini.

Nekateri so celo trdili, da so bile vstopnice v tujini cenejše. V Avstriji so se cene res začele pri 37,90 evra, v Sloveniji pa najcenejša vstopnica stane 45 evrov, za srečanje s člani pa boste morali odšteti 500 evrov. Najcenejša vstopnica za koncert Enriqueja Iglesiasa v Stožicah stane 35 evrov, za skupino Scorpions 39 evrov.

Kdo je kriv za visoke cene?

Pri koncertu Jaz sem Luna gre za mednarodni dogodek, ki se prodaja po mednarodnih cenah, ki so določene s strani produkcije in so povsod enake. Da je ta koncert, namenjen otrokom, dražji od koncerta svetovnega zvezdnika Enriqueja Iglesiasa, poznavalcev ne preseneča, saj je produkcija večja in dražja. Cene so povezane tudi z velikostjo dvorane. Če je dvorana manjša, je cena ponavadi malo višja, saj je treba izvajalce povsod plačati enako.

Komentarjev 9
  • maresem 07:11 27.marec 2018.

    Za kozlat... služite na otrocih. Sicer pa kdo so sploh ti bizgeci?!

  • Avatar karjola
    karjola 06:14 27.marec 2018.

    mister Robert Žagar, zelo pameten izgovor imate za drage vstopnice. Enrike, scorpions, metallica in ostali pa so slovenska narodnozabavna muzika po vašem mnanju. HAHA!! vse skupine imajo ogromno spremstvo, in neverjetno celo lokalni bendi ki igrajo za 100 evrov celo ...prikaži več noč imajo svoje tehnike. Res ste smešen mister Robert Žagar. Dejte raje povedat po resnici da ste si dodali svoj lonček in izkoristli priliko. saj vsi vemo kako pes teče, kajne mister Robert Žagar.

  • stanci 21:00 26.marec 2018.

    Še dobro, da imam dve hčeri starejši, najmlajša pa še ne ve točno kaj je to. Prihranil bom 100 eur. Sem srečen Gorenjec...