Magazin > Film & Glasba & TV
62 ogledov

Jerica končno dočakala svojega prvega

Jerica Haber B 77
Udeleženka šova Slovenija ima talent je posnela svoj prvi videospot za tretji singel Do konca in nazaj.

Jerica Haber je končno dočakala svoj prvi videospot. V vizualno podobo je preoblekla tretji singel Do konca in nazaj, ki govori o nesrečni ljubezni. Črnolasa pevka pravi, da je včasih "premalo, da se v razmerju trudi le ena oseba, za to sta potrebna dva". Zgodbo o tem je uglasbil in upesnil kitarist Jeričine spremljevalne skupine Vasilij Sušanj, pri besedilu pa je svojo noto dodala tudi Jerry sama.

Videospot pa je zasluga Boruta Justina, ki je uresničil Jeričino dolgoletno željo. "Končno sem dočakala svoj prvi spot! Vesela sem, da je končni izdelek takšen, kakršnega sem si želela in si ga tudi predstavljala. Snemanje je bilo kar naporno, a predvsem zabavno! Ekipa, s katero smo ustvarjali, je fantastična. Nismo se ustavili do poznega jutra, ko smo posneli še zadnji kader," je navdušeno pojasnila Jerica. Njen prvi videospot si lahko ogledate zgoraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.