Magazin > Film & Glasba & TV
66 ogledov

Kad bi bio Bijelo dugme v Ljubljani

Bebek, Alen in Tifa napovedujejo, da bo decembrski koncert še boljši, saj so men Žurnal24 main
V ljubljanski Tivoli se 18. decembra vračajo legendarni frontmani nekdaj izredno uspešne skupine Bijelo Dugme - Željko Bebek, Alen Islamović in Mladen Vojičić Tifa.

Na veliko željo vseh, ki so aprila ostali brez vstopnice, se tri legende, trije pevci, ki so se zapisali v zgodovino popularne glasbe na področju nekdanje Jugoslavije, trije frontmeni najbolj uspešne skupine na tem koncu sveta vračajo v Slovenijo!

V ljubljanski dvorani Tivoli bo namreč 18. decembra koncert Kad bi bio Bijelo dugme. Željko Bebek, Alen Islamović in Mladen Vojičić Tifa se namreč vračajo na oder, kjer so pred meseci navdušili več kot 8.000 obiskovalcev s koncertom, ki bo šel v zgodovino tudi zaradi izjemnega ozvočenja, dobrega nastopa vseh pevcev in predvsem zaradi izjemne euforije ob uspešnicah Gorana Bregovića (Tako ti je mala moja, Ajmo u planine, Selma, Lipe cvatu, Loše vino, Đurđevdan …).

Bebek, Alen in Tifa napovedujejo, da bo decembrski koncert še boljši, saj so menda v izjemni formi. Vstopnice za koncert so že v prodaji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.