Magazin > Film & Glasba & TV
56 ogledov

Kajo je v šovu Kmetija: Nov začetek izučilo

Kaja, Kmetija: Nov začetek Planet TV
Prva je šov Kmetija: Nov začetek zapustila 20-letna Kaja. Svoje mesto v šovu je za 9800 evrov prepustila Špeli, ki je izgubila v dvoboju z Majo.

Kot je znano, je prva dvobojevalka Maja iz šova vrgla Špelo. Ta pa šova ni takoj zapustila, ampak se je preselila h Kaji, Borutu in Barbari, ki v revščini živijo ločeni od ostalih tekmovalcev. Špela je dobila še eno priložnost, da se vrne v šov. Tekmovalcem je v zameno za njihovo mesto v Kmetiji obljubila denar, ki bi ga dobili, če osvoji 50 tisoč evrov. Njeno ponudbo je sprejela Kaja, ki je sicer zahtevala devet tisoč evrov, zmedena Špela pa ji je v primeru zmage obljubila 9800 evrov.

Vam je sedaj, ko ste lahko videli posnetke iz šova, žal, da ste oddajo tako hitro zapustili?
Ne, prav nič mi ni žal.

Šov je bil na sporedu tudi lani, kljub temu ste bili nad razmerami presenečeni. Kaj vas je najbolj šokiralo?
To, da nismo vedeli, kako dolgo bomo ostali ločeni od ostalih, in kdaj bomo lahko začeli spet normalno živeti. Na seniku namreč nismo imeli nič. Vsi trije smo bili šokirani, ko smo opazili, da bomo ločeni od drugih. Morda bi lažje zdržala na pravi kmetiji.

Od Špele ste hoteli devet tisoč evrov, obljubila vam je 9800 evrov. Kako vidite njene pogajalske sposobnosti?
Je tipična blondinka.

Bi svoje mesto Špeli prepustili tudi za manj kot 9000 evrov?
Bi, saj se me je takoj lotilo domotožje. Že takoj, ko sem prišla gor, mi je bilo žal. Samo čakala sem priložnost, da bom lahko šla domov.

Ali verjamete, da ima Špela možnosti za zmago?
Ne, že takoj sem ji povedala, da realnih možnosti nima.

Kakšno je vaše mnenje o Borutu in Barbari?
Čeprav sem bila v šovu le tri dni, smo se zelo dobro ujeli. Barbara bi lahko prišla zelo daleč, saj ima zelo močan značaj. Prišla je z veliko motivacije.

Kateri tekmovalec vam je najbolj všeč in kateri najmanj?
Najbolj mi je všeč Faki. Zelo je priden. Kljub temu, da mu ostali ne pomagajo, se še vedno trudi, da bi naredili nalogo. Najmanj pa mi je všeč Grega, saj je takoj začel s taktiziranjem. Upam, da ne bo prišel daleč.

Kaj je bila prva stvar, ki ste jo naredili, ko ste prišli domov?
Šla sem pod prho, nato pa jest.

Vas bomo videli v še kakšnem resničnostnem šovu?
Ne, me je izučilo. Prvič, zadnjič in nikoli več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.