Magazin > Film & Glasba & TV
5080 ogledov

Kam je po zmagi na Talentih poniknila naša mlada pevka?

alja krušič Marko Ocepek
Alja Krušič se vrača!

Alja Krušič predstavlja novo poletno skladbo 'Cocktail'! Zadnja skladba, ki jo je Alja izdala, je bila 'Roza poletje', energična in pozitivna uspešnica, ki je navduševala preteklo poletje. Ker je za nami še eno težko leto brez nastopov in žive glasbe, se je Alja s svojo glasbeno ekipo odločila, da bo tudi letos poleti predstavila pozitivno skladbo, polno poletnih ritmov in … poletnih romanc! 

''Poletje je moj najljubši letni čas! Čeprav v pesmi prepevam o poletni romanci,  jo jaz dojemam bolj kot opomin na to, da premalokrat živimo v trenutku in se preprosto preveč obremenjujemo glede velikokrat nepomembnih stvari. Včasih si moramo enostavno reči »que sera sera«  in to res misliti! Karkoli že bo, naj bo!'' o skladbi 'Cocktail' pravi Alja. Besedilo zanjo je spisal Rok Lunaček, Domen Gracej in Jean Markič pa sta poskrbela za še en izvrsten aranžma, ki vas bo odnesel na plažo in na morje. 

Pesem je že dočakala videospot. "Snemanje videospota je bilo preprosto odlično. Tako se še nikoli nisem zabavala na snemanju. Edini “minus” je bil, da je bila voda v bazenu tako mrzla, da sem se ves čas tresla, ampak se v spotu to ne vidi (haha),“ nam je zaupala Alja, ki jo je Slovenija spoznala leta 2013, ko je slavila zmago v 3. sezoni oddaje Slovenija ima talent. Kmalu po zmagi je izdala svojo prvo pesem "A boš malo moj", ki sta ji sledila singla "Nisi sam" in "Daj mi poljub".



"Po zmagi na SIT se je moje življenje popolnoma spremenilo. Nastopi so se vrstili vsak dan in to je bilo za tisti čas in za moja leta zelo naporno. Po vsem tem “bumu” sem se umaknila in si nabrala novih moči. Ravno tako sem od Talentov naprej zamenjala kar nekaj založb, avtorjev skladb. Iskala sem sebe in svoj stil pesmi,“ je za Žurnal24 povedala 25-letna pevka, ki je lani dobila svojo prvo zaposlitev. "Sem učiteljica glasbe na osnovni šoli. Od zaključenega študija dalje se ukvarjam tudi z vodenjem mešanega pevskega zbora, tako da se je moje življenje prevesilo na malo drugačno stran, kot se ga bila vajena. Malo se je zaradi covida obrnil tudi stil življenja in bilo se je treba zbrati in iskati nove rešitve glede zaslužka. Hvaležna sem in neizmerno srečna, da sem dobila službo in to še na svojem področju.“

Komentarjev 1