Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Kam, le Kam (na) fest?

Klemen Klemen Simon Stojko Falk
Čez teden dni se začenja Kamfest, ki bo na več prizoriščih v Kamniku poskrbel za razigrano kulturčkanje in glasbeno rajanje.

Na letošnjem, devetem, Kamfestu, ki se bo v Kamniku odvijal med 10. in 19. avgustom, bo poskrbljeno prav za vse – tako za najmlajše, komaj hodeče kobacače, kot za tiste, ki že uživajo upokojensko življenje.

Tako si bodo lahko otroci ogledali katero izmed predstav na otroškem odru ali ustvarjali na delavnicah v Keršmančevem parku. Za staro in mlado bo zanimivo dogajanje v Samčevem predoru, kjer si bodo lahko ogledali plesne nastope ali prisluhnili glasbenim skupinam.

Te se bodo zvrstile tudi na Glavnem odru na Malem gradu, kjer bo 10. avgusta Kamfest odprl tolkalski spektakel Bande Berimbau, 15-članske skupine brazilskih tolkalcev in drugih instrumentalistov, ki prihajajo z različnih koncev Italije ter bližnjih dežel. Med festivalom bodo svoje instrumente na Glavnem odru vihteli tudi mehiški Los Explosivos, legenda slovenske glasbene scene Janez Bončina – Benč, Hulahoop iz Kamnika, ljubljanska legenda Klemen Klemen, hrvaški Lollobrigida in drugi.

Podrobnejši glasbeni program boste lahko spremljali v naši napovedni galeriji Kam danes in kam ta teden?.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.