Magazin > Film & Glasba & TV
3 ogledov

Kanye West ne more brez Justina

Jaz sem najboljši, je prepričan 30-letni Kanye West. Enako o sebi najbrž misli v Žurnal24 main
Neskromni ameriški raper Kanye West je povedal, da je Justin Timberlake njegov največji tekmec, a ga hkrati tudi najbolj navdihuje.

"On je edini človek, ki nikogar ne pusti hladnega, in njegove pesmi vrtijo povsod, na črnih in belih radijskih postajah," pravi Kanye West, ki je prepričan, da se s Timberlakom medsebojno spodbujata – vsak namreč hoče biti boljši od drugega. "Sva, kot sta bila včasih Michael Jackson in Prince ," je prepričan West. Se Kanye s tem zvito posmehuje gangsterskemu raperju in tekmecu 50 Centu, za katerega prav tako pravi, da ga izredno navdihuje? Curtis James Jackson, kot je pravo ime 50 Centa, je namreč nekoč izjavil, da bo opustil samostojno kariero, če se bo Westov novi album Graduation bolje prodajal od njegovega albuma Curtis. Izid obeh albumov je napovedan za 11. september. A Kanye je očitno že zdaj prepričan, da je boljši od 50 Centa in vseh drugih. "Zdi se mi, da so moja besedila najboljša, ali vsaj enako dobra kot najbolj resnična besedila, ki se trenutno prepevajo. Povezal sem se z veliko ljudmi, a nismo govorili o orožju in drogah. Težje je iti na delo vsak dan v letu, kot nekoga ustreliti v enem dnevu," je razložil West, ki pa se zaveda, da ga njegova samohvala in razkošen način življenja ovirata na poti na sam glasbeni vrh.

S Francozoma na vrh
Kanye je sicer to nedeljo s singlom Stronger skočil na prvo mesto britanske lestvice singlov, med albumi pa je na isti dan kraljeval Elvis Presley in njegova zbirka uspešnic The King. Stronger je drugi singel z Westovega prihajajočega albuma, Kanye pa je za podlago vzel šest let staro uspešnico Harder, Better, Faster, Stronger francoskega dueta Daft Punk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.