Magazin > Film & Glasba & TV
134 ogledov

Katarina Mala album posvetila Garevskemu

Katarina Mala, Robert
1/4
Primoz Piculin
Pevka Katarina Mala je izdala album Ciao Ciao.

Trdo delo in dolga pot sta bili potrebni, da je prvenec Katarine Male uzrl luč sveta, ampak tako kot sama pravi: "Vsaka skladba predstavlja delček sestavljanke, ki je oblikovala album »Ciao Ciao«. Nič ni preveč, nič premalo, vse so spomini, nekateri srečni, drugi žalostni, nekateri za tiste, ki šele prihajajo, drugi za tiste, ki jih žal ni več med nami."

Album je Katarina Mala posvetila velikemu prijatelju in zaupniku Zoranu Garevskemu, ki je zaznamoval začetek pevkine poklicne poti. Nasploh je Katarina Mala za kratek čas trajanja na sceni zajela izjemno paleto sodelovanj, ki poosebljajo njeno veliko voljo do odkrivanja lastne glasbene izraznosti.

Album nam prinaša 13 avtorskih skladb, od katerih so 3 popolnoma nove.  Marsikatera od pesmi uvrščenih na albumu je uspešnica, tako kot npr: Ciao Ciao, Kavbojke, Znucana, Kreditno sposobna, kjer se je zapisalo tudi uspešno sodelovanje z raperjem Muratom, in Kava z mlekom, ki je nastala v sodelovanju s fanti iz produkcijske skupine Sweet Peak. 

Pri ustvarjanju pesmi in posledično albuma je sodelovalo 6 različnih producentov: Denis Beganović "KayKay", JAMirko, Sare Havliček, Jani Hace, produkcijska skupina Sweet Peak in Blaž Celarec. Največ pesmi sta ustvarila KayKay in JAMirko, zanimiva je tudi božična pesem, ki je izvedena kot a cappella skupaj z glasbeno skupino A-Kamela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.