Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Kino napovednik izzval burne reakcije

Izganjalci duhov Continental Film
Le nekaj ur po tem, ko je bil premierno prikazan, je najnovejši napovednik za poletno hit komedijo Izganjalci duhov razvnel strasti filmskih oboževalcev po vsem svetu in nekaj lahko zagotovo trdimo: nikogar ni pustil ravnodušnega.

Naj jim bo kultni film iz 80. let, ki bo julija dočakal novi remake, pri srcu ali ne, so imeli po premieri napovednika, ki je do zdaj nabral več kot milijon in pol klikov na YouTubu, vsi kaj pripomniti. Tako vam ob tej priložnosti predstavljamo slovenski napovednik za eno najbolj pričakovanih komedij zadnjih let, ki bo pri nas na sporedu od 28. julija.

Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon in Leslie Jones so štiri znanstvenice, ki prve pogruntajo, kaj se dogaja, ko začnejo po New Yorku strašiti duhovi. Da bi jih ustavile, izdelajo posebno orožje in ustanovijo skupinico za izganjanje duhov, ki se ji pridruži tudi novi tajnik (Chris Hemsworth). Po novem kino napovedniku je očitno, da bo prav Hemsworth poseben vir humorja, seveda poleg komične dvojice McCarthy/Wiig, ki se je v tem žanru že izkazala v komični uspešnici Dekliščina, za katero je McCarthy prejela celo nominacijo za oskarja za najboljšo stransko igralko.

Akcijsko komedijo Izganjalci duhov je režiral Paul Feig, ki bo združil vse elemente paranormalnih bitk, ki so bili značilni za izvirnik, z goro novih (pa tudi nekaj starih, a nam zelo znanih) likov. Poleg omenjenih glavnih igralk (in igralca) nas bodo v stranskih vlogah navdušili še Andy Garcia, Michael Kenneth Williams, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver in Bill Murray.

Kakorkoli že, povsem jasno je, da nas čaka še ena poletna filmska pustolovščina, ki bo nedvomno postala blagajniška uspešnica, saj nihče ne bo hotel zamuditi priložnosti, da vidi izganjalce duhov v novem, ženskem ... no, duhu, in z najsodobnejšimi posebnimi učinki ter legendarnim, vsem dobro znanim komadom "Ghostbusters".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.