Magazin > Film & Glasba & TV
33496 ogledov

Kmetija 2019: Dobili smo zmagovalca, nato pa je sledil šok

kmetija_2019
1/12
Voyo
Natalija Bratkovič je na koncu finala povedala: "Nič ni tako, kot se zdi na prvi pogled.“
Zmagovalca letošnje Kmetije sta Jan in Tilen Klobasa. V areni se je z Janom za 50 tisoč evrov boril Luka Lampret, ki je izgubil prvi dve igri.
kmetija_2019 sramota Magazin Znan prvi superfinalist: Jan zafrknil pri najbolj enostavnem vprašanju
Porota je tudi tokrat določila vrstni red iger. Finalista sta se najprej spopadla v spretnosti, in sicer v igri "črka na črko palača“. Najprej sta morala razvozlati vrvi, na katerih je na vrhu visel ključ, ki je odpiral skrinjo na drugi strani arene. V skrinji so bile deske, s katerimi je bilo treba sestaviti geslo – KMETIJA. Čeprav je do ključa hitreje prišel Luka, je na koncu za las zmagal Jan. Mladeniča sta se nato spopadla v moči. Privezana za steber, na katerem je bil ključ, ki je odpiral ključavnice, s katerih so bile z verigo privezane gume, sta morala le-te najprej zvleči k sebi, nato pa zložiti v piramido. Jan je imel boljšo taktiko, saj je najprej k sebi povlekel najtežje gume, in zmagal.
kmetija_2019 takoj odkorakal Magazin Kmetija: Bes in razočaranje po drugem polfinalu
"Vse je mogoče, če se hoče. Nič ni pretežko. Zame so vsi zmagovalci, ki so vstopili na posestvo. Hvala, da sem dobil možnost drugič vstopiti na Kmetijo in zmagati,“ je po bojih povedal zmagovalec. 

"Kaj pa, če vama povem, da vajina zgodba na tej kmetiji, še ni končana?“  je nato presenetila Natalija in ju poslala v gozd, kjer ju je čakalo pismo: "Jan in Tilen čestitke! Zmaga je vajina. Ampak … To je šele začetek. Strici iz ozadja imajo za vaju novo nalogo.“

To so do sedaj še ni zgodilo v nobeni Kmetiji ...

kmetija_2019 | Avtor: Voyo Voyo

Komentarjev 3
  • onfili 10:13 22.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • sam50 09:25 22.december 2019.

    Za drugo leto jo lahko poimenujete tudi klobasija ...sicer pa manj od ničle.....

  • mizimazi 22:50 21.december 2019.

    Mongoloidna imbecila