Magazin > Film & Glasba & TV
2597 ogledov

Kmetija: David, za katerega Mateja pravi, da rad otipava moške, pokazal dekle

kmetija 2023, david Voyo
Gledal fotografijo in jokal.

Ko sta se pred kamero sprla Mateja in David, je Štajerka v jezi povedala, da ima David, ki ga doma čaka dekle, očitno raje moške kot ženske, saj je otipaval Žana. Njegovo obnašanje v vinjenem stanju je bilo res malce sumljivo ...

Tokrat pa je David pokazal svojo nežno plat in spregovoril o dekletu, ki ga močno pogreša. Medtem ko je gledal skupno fotografijo, je celo zajokal. "Vem, da bi me v šali oštela, naj ne jokam, ampak se borim," je povedal in dodal: "Kadar grem na vožnjo, samo čakam, da pridem nazaj. Zaradi nje sem tudi nehal voziti tovornjak po tujini, ker mi več pomeni, da se vsak dan vidiva. Zelo je lepa, prijazna, razumevajoča. Če hočeš biti z mano, potrebuješ tega veliko. Ona ima tega na pretek."

Povedal je tudi, da upa, da je živa in zdrava ter da ji ni prehudo. "Jaz bom že nekako. Nato pa bova spet skupaj," je optimističen. 

David je sicer v areni izgubil proti Patriciji, kar pomeni, da je postal prvi dvobojevalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.