Magazin > Film & Glasba & TV
19965 ogledov

Kmetija: Razkrila je, da ima doma dekle, v šovu pa "liže" fanta

kmetija 2023, david, mateja Voyo
"Pusti dekle," ga je pozvala.

Dekleta so se obrnila proti Marcelu, in to ne le dekleta rumene skupine. Mateja, Patricija, KlaraTamara so združile moči in se dogovorile, da fantom v hiši ukradejo načrt za gradnjo čebelnjaka in ga podarijo vijolični ekipi. Tako bodo zagotovo neuspešno opravili tedensko nalogo in v areno bo moral nepriljubljeni Marcel. Drugega dvobojevalca še niso izbrali, a ker je Franci "potegnil" z ženskami, Žan pa je glava družine, bo Marcelov nasprotnik zagotovo David, ki se je predstavnicam nežnejšega spola prav tako zameril, saj se obrača po vetru.

Antipatija je še zlasti močna med njim in Matejo, sploh po zadnjem sporu. Mateja je začela Marcela provocirati, nakar je David odvrnil, da je "uboga". Največjo napako pa je naredil, ko je izustil: "Bogi tvoj otrok, ki to gleda. Mene bi bilo sram," Mateja je skočila na noge, pograbila načrt in ga vrgla čez ograjo. Ko se je vrnila, je začela kričati: "Prvič in zadnjič si omeni mojega sina, ki ga ne poznaš. Če ti je Žan všeč, tako kot si ga lupčkal, božal in cartal, pusti dekle in imej fanta."

"Če bo sina sram mene ... Zanima me, kako bo njegovo partnerko. Če jo sploh ima ... Ko bo videla, kako je bilo na fešti. Ko je lizal, poljubljal Žana," je Mateja pozneje povedala v kamero. 

Komentarjev 2