Magazin > Film & Glasba & TV
553 ogledov

Koncert Nicka Cava v Ljubljani prestavljen

Nick Cave
Tisti, ki ste kupili karte, pozor!

V uredništvo smo prejeli sporočilo razburjene bralke, ki nas je spraševala, če kaj vemo, kje bo napovedan koncert Nick Cava, ki 30. oktobra prihaja v Ljubljano. Bralka pravi, da je kupila karto za Halo Tivoli, zdaj pa je od prijateljice izvedela, da naj bi bila v Stožicah. Organizator koncerta Društvo ŠKUC je preko sporočila za javost sporočil, da je res prišlo do spremembe.

"Iz tehnično-produkcijskih razlogov smo se z bendom odločili, da koncert prestavimo v večjo dvorano in v prodajo damo dodatnih 700 vstopnic. Nick Cave & The Bad Seeds na svoji evropski turneji nastopajo v večjih dvoranah in temu je prilagojena tudi njihova zvočno-vizualna oprema, ki tako presega zmogljivosti ledene dvorane Tivoli (Ljubljana),“ je v uradnem sporočilu zapisal organizator.

Karte, kupljene za Halo tivoli veljajo tudi za Stožice: karte za parter Hale Tivoli, veljajo tudi za parter v Stožicah, vstopnice za tribuno vzhod veljajo za zeleni ring vhod C, vstopnice za tribuno zahod pa veljajo za zeleni ring vhod A.

Bralka nad novico ni navdušena, saj pravi, da to ni koncert, za katerega je plačala. "To mi ni všeč! Stoživce niso Hala Tivoli. To ni to, za kar sem jaz plačala."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice