Magazin > Film & Glasba & TV
6 ogledov

Koncertna manija

Po navedbah organizatorja naj bi ponaredili več tisoč vstopnic za zagrebški konc Žurnal24 main
Prodane in razprodane.

“Dobili smo preverjene informacije, da so se na tržišču pojavile ponarejene vstopnice, in to v neverjetnem številu – bilo naj bi jih kar nekaj tisoč,” je za hrvaške medije dejal organizator razprodanega koncerta britanske zasedbe Depeche Mode Lupa Promotion.

Zato so se organizatorji odločili za poostren nadzor pri preverjanju vstopnic, vse, ki bodo imeli ponarejene, pa bodo nemudoma predali policiji, so
dodali.

Dvakrat preverjeno
Vsi fani Depechov bodo tako v nedeljo pred koncertom morali vstopnice pokazati pred samim vhodom v zagrebško Areno, kjer jo bodo preverili z UV-svetilko. Tisti z veljavnimi vstopnicami bodo nato morali opraviti še skeniranje črtne kode, preostale pa bodo izločili in jih ob spremstvu paznikov predali policiji. 

Razprodani Plavi orkestar

Koncert, ki ga bo v Areni po preložitvi datuma namesto marca odigral 25. julija, je  že skoraj razprodal tudi kantavtor Leonard Cohen.

Prav tako dobro gre tudi sarajevski zasedbi Plavi orkestar, ki je koncert v ljubljanski Hali Tivoli 26. februarja razprodala, zato je včeraj napovedala dodaten koncert naslednji dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.