Magazin > Film & Glasba & TV
3385 ogledov

Krona: Ta dva lepa mlada igralca sta upodobila Williama in Kate

Meg Bellamy, Ed McVey Profimedia
Šesta sezona se začne 16. novembra!

Oboževalci Netflixove serije Krona že nestrpno pričakujejo šesto sezono. Prvi del (epizode 1-4) bo na voljo 16. novembra 2023 in bo med drugim obravnaval tragično smrt princese Diane, a na bizaren način. Več o tem TUKAJ. Epizode 5 do 10 pa bodo objavili 14. decembra.

V zadnji sezoni bodo prikazali tudi ljubezensko zgodbo med Williamom in Kate, ki sta ju upodobila 21-letna Meg Bellamy in 23-letni Ed McVey. Neznana igralca bosta tako zelo kmalu zaslovela po vsem svetu. Da sta nadvse glamurozna, je javnost lahko videla na premierni zabavi v Los Angelesu, kjer sta mlada zvezdnika ponosno in kot prekaljena filmska mačka pozirala radovednim fotografom. On je nosil belo srajco iz modne hiše Valentino, ona obleko Stelle McCartney.

Njun nastop je dvignil veliko prahu. Za Meg, to je njena prva velika vloga, se po poročanju Daily Maila zanimajo znane znamke, kot so Cartier, Valentino in Jaguar. Z Diorjem naj bi lepotička pred kratkim celo podpisala pogodbo. 

 

 

Komentarjev 1
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 07:10 15.november 2023.

    in namesto da ima pisni prispevek dodane slike, vse skupaj ovijete v reklamne bedarije, ki jih itak nihče ne rabi in ne kupuje, ker dobro blago ne potrebuje reklame.