Magazin > Film & Glasba & TV
94 ogledov

Kutcherju milijon za 22 minut zabave

Ashton Kutcher Flynet
Ashton Kucher naj bi si izboril milijon dolarjev plačila za vsako epizodo naslednje sezone priljubljene humoristične serije Dva moža in pol.

Ashtonu Kutcherju se te dni verjetno smeje. Hollywoodski igralec, ki v priljubljeni seriji Dva moža in pol igra milijonarja Waldena Schmidta, naj bi za vlogo namreč tudi v resničnem življenju prejemal milijone. Za snemanje naslednje, že desete sezone serije, naj bi mu namreč ponudili milijon dolarjev oziroma 740 tisoč evrov na epizodo. Kar je sicer še vedno občutno manj, kot je dobival njegov predhodnik Charlie Sheen, ki je za zadnjo sezono, preden so ga odpustili, prejemal kar 1,25 milijona dolarjev oziroma 930 tisoč evrov na epizodo.

Ashton naj bi do sedaj prejemal 700 tisoč dolarjev oziroma 520 tisoč evrov na epizodo. "Ne vidim razloga, zakaj bi nadaljevali brez Ashtona," je povedal ustvarjalec serije Chuck Lorre. "Resnično je prijeten, sproščen in zelo profesionalen. Prihaja pravočasno, pripravljen na delo," ga je pohvalil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.