Magazin > Film & Glasba & TV
5 ogledov

Lili Žagar bo vodila Gostilno

Lili Žagar POP-TV-2
Lili Žagar bo vodila novi resničnostni šov na POP TV Gostilna išče šefa.

V glavnih vlogah resničnostnega šova Gostilna išče šefa bodo gledalci lahko spremljali šefa, tekmovalce in voditeljico. Ob bok Binetu Volčiču, rokenrol šefu in strogemu mentorju tekmovalcem, se bo postavila simpatična in priljubljena voditeljica Lili Žagar!

Medtem ko bo Bine pod svoje okrilje vzel tekmovalce med delom v gostilni, bo Lili poskrbela za studijske oddaje. Vsi tekmovalci se bodo namreč enkrat na teden zbrali v studiu, kjer bodo soočeni drug z drugim in vsemi besedami ali dejanji, ki so se pripetili v gostilni. V studijskih oddajah se bo vsak teden od napete bitke za mesto šefa najbolj popularne gostilne pri nas moral posloviti en tekmovalec.

Iz jesenske POP kuhinje bo prvič že kmalu zadišalo, kar nestrpno pričakuje tudi Lili: "Res sem vesela, da lahko sodelujem v šovu, ki nosi slovenski podpis že v samem formatu. Kuhinja je srce vsakega doma, zato komaj čakam, da se kaj novega naučim in vržem v delo s 'staro' ekipo. Vodenja se neizmerno veselim, saj mi je sama tematika zelo blizu. V kuhinji se precej dobro znajdem, to pa bo tudi odlična priložnost, da mimogrede izvem še za kakšen nov recept ali malo kuharsko skrivnost. Prepričana sem, da bo šov v trenutku prepričal gledalce in bo kmalu cela Slovenija kuhala in uživala v gurmanskih simfonijah."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.