Magazin > Film & Glasba & TV
18552 ogledov

Ljubezenska drama naše pevke

nina donelli
Na srečo le v spotu ...

Nina Donelli je izdala nov singel z naslovom Ela, Ela, ki vam bo popestril poletje. Spot za pesem so posneli na Malti. "Moja želja je sicer bila Grčija, ampak smo tam že snemali in režiser Rok Maver je odločil, da bi bila Malta bolj izvirna lokacija. Ela je pesem v katero sem se zaljubila na prvo poslušanje. Potem pa ni šlo vse po planu. Primarno smo pesem planirali za duet, ki pa se žal ni zgodil. Meni je bila vseeno tako zelo všeč, da sem jo izdala sama. Ravno te dni sem razmišljala, zakaj vedno izberem pesem z ljubezensko vsebino. (smeh) Ljubezen je res čudovita in ko gledam svoj spot sem vesela, da moji starši meni ne bi prepovedali ničesar, še posebej pa se ne bi vpletali v moj izbor glede partnerja. Osebno mislim, da prava ljubezen nebi smela imeti ovir," nam je o pesmi, ki govori o prepovedani ljubezni.

Za čudovite kadre je mlada pevka pripravljena storiti marsikaj. Spakirati opremo, oblačila in 8-člansko ekipo ter odleteti na Malto pa ni tako preprosto, kot se zdelo na prvi pogled. Veliko organizacije, nepredvidenih težav, izzivov in predvsem zabave so skupaj pripeljali do filmske vizulne opodobitve Ninine nove pesemi, z nami pa je delila tudi par zanimivih dogodivščin.

"Na Malto je odpotovala cela ekipa, skupaj 8 oseb. To je še precej majhna ekipa za takšno produkcijo. Včasih, ko imamo več statistov/plesalcev, nas je na setu tudi 50. Na Malti smo ostali 5 dni, od tega smo spot posneti v treh in potem dva dni uživati za nagrado. En večer smo tako pristali v karaoke baru. Domov smo prišli zjutraj in po neprespani noči smo hoteli zjutraj posneti sončni vzhod. Bilo pa je tako megleno, da nismo nič videli. Nauk zgodbe: če si dva dni na počitku, počivaj! Pa še to, ko si na Malti, pazi, saj vozijo po drugi strani, in ne imejte pretežke noge, kot jo imam jaz. Tudi tokrat namreč ni šlo brez kazni za prehitro vožnjo," v smehu doda Nina, ki je dolga leta tekmovala v vožnji z gokartom. Se pa seksapilna glasbenica že veseli delovnega poletja. Po uspešnem koncertu na Ptuju so pred njo polni vikendi, zabave ne bo manjkalo, si pa bo kot pravi sama našla čas tudi za pravi dopust. 
 

Komentarjev 2